Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Τροφές

Τροφές
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Dajana Pet Gold

Η Gold είναι μια πλήρης πολυσύστατη τροφή σε μορφή νιφάδων, για όλα τα είδη των χρυσόψαρων και των άλλων κόκκινων διακοσμητικών ψαριών. Παρασκευάζεται..

0,61€

Dajana Pet Nano Gran

Βασική τροφή για όλα τα είδη ψαριών και καρκινοειδών.Η φόρμουλα της τροφής είναι πλούσια σε βιταμίνες και σημαντικά συστατικά για την ανάπτυξη όλω..

0,61€

Dajana Pet Colour

ColourColour - Τροφή για το φυσικό χρώμα όλων των ψαριών ενυδρείουΣυστατικά: ψάρι, ιχθυέλαιο, λεκιθίνη, αλεύρι σιταριού, φύκια, ξηραμένη μαγιά..

0,66€

Dajana Pet Tropica Basic

Η TROPICA είναι μια πλήρης, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη τροφή σε νιφάδες, για όλα τα είδη τροπικών ψαριών. Μίγμα 7 διαφορετικών ειδικών νιφάδων..

0,66€

Dajana Pet Guppy Gourmet

Dajana Pet Guppy GourmetΤροφή σε νυφάδες για γκάπι. Περιέχει σκόρδο, πρωτεΐνη, βιταμίνες για την ανάπτυξη των ψαριών σας. Η τροφή είναι σε μορφή ε..

0,71€
Tetra Goldfish Out Of Stock

Tetra Goldfish

Νυφάδες για όλα τα χρυσόψαρα...

0,71€
Tetra Discus Out Of Stock

Tetra Discus

Βασική τροφή σε κόκκους για ψάρια από το το μεσαίο και το κάτω στρώμα του ενυδρείου. Βελτιώνει το χρώμα των δίσκων. Βουλιάζει στο βυθό και είναι ιδανι..

0,81€
Tetra TetraMin Out Of Stock

Tetra TetraMin

Βασική τροφή για όλα τα διακοσμητικά ψάρια περιέχει πάνω από 40 θρεπτικά συστατικά υψηλής ποιότητας προσεκτικά επιλεγμένα μείγμα από βιταμίνες, μέταλλ..

0,81€

Dajana Pet Betta τροφή για μονομάχους

Τροφή για όλα τα είδη μονομάχους.Διατροφή: μερικές φορές την ημέρα, με ποσότητα, η οποία μπορούν να τρώνε να μερικά λεπτά.Συστατικά: ιχθυάλευρ..

0,91€
Tetra Rubin Out Of Stock

Tetra Rubin

Νυφάδες για πιο έντονα χρώματα των ψαριών. Ειδικά σχεδιασμένη τροφή (χωρίς ορμόνες) για πλήρης ανάπτυξη των χρωμάτων μετά από 2-3 εβδομάδες. Περιέχει ..

0,91€
TetraPhyll Out Of Stock

TetraPhyll

Νυφάδες για όλα τα χορτοφάγα ψάρια!Συστατικά: βιταμίνη C, θρεπτικές ουσίες, που εξασφαλίζουν τη ανάπτυξη των ψαριών. ..

0,91€

Dajana Pet Tropi Gran Mix

Dajana Pet Tropi Gran Mix Τροφή για όλα τα είδη ψαριώνΣυστατικά: ψάρι, δημητριακά, φυτική πρωτεΐη, φύκια, ξηρή μαγιά, φυτικά έλαι και λίπη, λε..

0,96€
Tetra Min Granules 15g Out Of Stock

Tetra Min Granules 15g

Βασική τροφή σε κόκκους για όλα τα διακοσμητικά ψάρια. Βυθίζνουν σιγά-σιγά στο νερό. Περιέχουν τέσσερα βασικά είδη των θρεπτικών συστατικών (πρωτεΐνες..

0,96€