Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Νυφάδες (flakes)

Νυφάδες (flakes)
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Tropical Vitality&Color τροφή σε νυφάδες

Πλήρης, ειδική και θρεπτική τροφή σε νυφάδες για την ενίσχυση του χρώματος όλων των ψαριών. Η περιεκτικότητά της σε λεκιθίνη και βιταμίνη Ε ενισχύει τ..

2,72€

SeaChem NutriDiet® Marine Flakes

SeaChem NutriDiet® Marine Flakes Η NutriDiet® Marine Flakes είναι τροφή υψηλή ποιοότητα σχεδιασμένη ειδικά για όλους τους δίσκους. NutriDiet® Marin..

4,21€

Ocean Nutrition Brine Shrimp Plus Flakes 34g

Βασική τροφή σε νυφάδες για όλα τα τροπικά ψάρια.  Συστατικά: γαρίδες, ψάρι, Euphausiacea, καλμάρες, ιχθυέλαια, σόγια, σιτάλευρο, Αρτέμια, γλουτένη..

4,87€

Ocean Nutrition Prime Reef Flakes 34gr

Ocean Nutrition Prime Reef Flakes Φυσική τροφή για όλα τα τροπικά ψάρια. Εξαιρετικά αρωματική τροφή για τα τροπικά ψάρια γλυκού και θαλασσινού ν..

4,87€

SeaChem NutriDiet® Marine Plus Flakes

SeaChem NutriDiet® Marine Plus Flakes Η NutriDiet® Marine Plus Flakes είναι τροφή υψηλή ποιοότητα σχεδιασμένη ειδικά για όλους τους δίσκους. NutriD..

5,02€

Tropical Bionautic Chips τροφή για μεσαία και μεγάλα θαλασσινά ψάρια 250ml / 130g

Tropical Bionautic Chips Πλήρης πολυσυστατική τροφή για τα μεγάλα και μεσαία θαλασσινά ψάρια. Η τροφή μαλακώνει στο νερό και τα ψάρια την καταναλών..

8,26€