Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Κόκκοι (gran)

Κόκκοι (gran)
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Tropical Supervit Mini Granulat τροφή σε κόκκους

Πολυσύνθετη τροφή σε αργά βουθιζόμενους κόκκους για καθημερινή διατροφή των μικρών ψαριών και άλλων μικρών ειδών ενυδρείου. Συστατικά: ψάρια, προϊ..

0,71€

Dajana Pet Marine Gran

Dajana Pet Marine GranΔιατροφή: μερικές φορές την ημέρα, με ποσότητα η οποία μπορούν να τρώνε τα ψάρια για μερικά λεπτά. Συστατικά: ιχθυάλ..

2,53€

Hikari Marine Seaweed S 45gr

Τροφή για όλα τα χορτοφάγα ψάρια και ψάρια θαλασσινού νερού: κλόουν, damsel ..

3,49€

Tropical 3-Algae Granulat τροφή σε κόκκους

Tropical 3-Algae GranulatΤροφή σε αργά βπυθιζόμενους κόκκους, πλούσια σε φύκια. Προορίζεται για την καθημερινή διατροφή των χορτοφάγων ψαριών γλυκ..

3,74€

Tropical Bionautic Granulat τοφη για μικρά και μεσαία θαλασσινά ψάρια 100ml / 55g

Tropical Bionautic Granulat Πλήρης πολυσυστατική τροφή για τα μικρά και μεσαία θαλασσινά ψάρια. Η τροφή μαλακώνει στο νερό και τα ψάρια την κατανα..

4,00€

Hikari Marine S

Τροφή για όλα τα είδη ψάρια γλυκού νερού.Περιέχει πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας και εκχύλισμα σκόρδου. Σε συχνή χρήση βελτιώνει το χρώμα των ψαριών. Ο..

4,81€

Hikari Marine Seaweed M 90gr

Τροφή για όλα τα χορτοφάγα ψάρια και ψάρια θαλασσινού νερού: κλόουν, damsel ..

5,66€

Hikari Marine A

Τροφή για ψάρια θαλασσινού νερού άνω των 10 πόντων.Περιέχει πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας και εκχύλισμα σκόρδου. Σε συχνή χρήση βελτιώνει το χρώμα των..

7,89€

Ocean Nutrition Formula 1 Marine Pellet Medium

Ocean Nutrition Formula 1 Marine Pellet MediumΒασική τροφή σε κόκκους για όλα τα σαρκοφάγα και παμφάγα ψάρια. Συστατικά: ψάρι, πρωεΐνη, ρέ..

9,21€