Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Φυσικές

Φυσικές
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Sera Artemia - Mix 18gr

Τροφή για πρωτόβγαλτα ψαράκια. Εξασφαλίζει ζωντανή τροφή. Κατάλληλη τροφή για μικρά και μεσαία ψάρια. Κάθε πακετάκι περιέχει αυγά αρτέμιας και θαλ..

1,13€

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp Pre-Mix (box)

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp Pre-Mix   Τα αυγά της Αρτέμιας της Ocean Nutrition είναι πάνω από 90% εκκόλαψης. Οι νύμφες εκκολάπτουν για ..

4,31€

Tropical Meal Worms 250ML/30G

Οι αποξηραμένες προνύμφες είναι φυσική τροφή υψηκλής ενέργειας για ερπετά και μεγάλα ψάρια. Η αποξηρανση διατηρεί την μέγιστη θρεπτική αξία των προνυμ..

4,31€

Tropical Reptiles carnivore soft 250 ml/65G

Τροφή με προσθήκη αποξηραμένων προνυμφών σκαθαριών και γρύλων για έρπετα.  Συστατικά: ψάρι, φυτική πρωτεΐνη, άλευρα γαριδών, φύκια, ζύμες, δημητρια..

6,21€

Tropical Crikets 250ml./25g.

Οι αποξηραμένοι γρύλοι είναι φυσική και υγιή τροφή για ερπετά και μεγάλα ψάρια ενυδρείου. Συστήνεται να συμπληρώνεται την τροφή των ερπετών με την πολ..

7,44€

Ocean Nutrition Red Seaweed (with free seaweed clip inside)

Ocean Nutrition Red Seaweed (with free seaweed clip inside) Αποξηραμένα κόκκινα φύκια. Κατάλληλα για όλα τα παμφάγα και χορτοφάγα ψάρια γλυκού νερο..

9,90€

Ocean Nutrition Brown Seaweed (with free seaweed clip inside)

Ocean Nutrition Brown Seaweed (with free seaweed clip inside) Αποξηραμένα καφέ φύκια. Κατάλληλα για όλα τα παμφάγα και χορτοφάγα ψάρια γλυκού και θ..

10,26€

Ocean Nutrition Green Seaweed (with free seaweed clip inside)

Ocean Nutrition GreenSeaweed (with free seaweed clip inside) Αποξηραμένα πράσινα φύκια. Κατάλληλα για όλα τα παμφάγα και χορτοφάγα ψάρια γλυκού και..

10,93€

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp eggs (box)

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp eggs Τα αυγά της Αρτέμιας της Ocean Nutrition είναι πάνω από 90% εκκόλαψης. Οι νύμφες εκκολάπτουν για περίπου ..

12,83€

Ocean Nutrition Green Seaweed 50 sheets

Αποξηραμένα πράσινα φύκια. Κατάλληλα για όλα τα παμφάγα και χορτοφάγα ψάρια γλυκού και θαλασσινού νερού. Συστατικά: πράσινα φύκια και σκόδρο.  Δ..

33,35€