Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Wafers

Wafers
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Tetra Wafer Mix Out Of Stock

Tetra Wafer Mix

Η Tetra Mix Wafer είναι μια πλήρης τροφή για όλα τα ψάρια βυθού και ασπόνδυλα! Εμπλουτισμένο με φυτικές πρωτεΐνες και σπιρουλίνα.Διατροφή: 2-3 φο..

1,16€

Dajana Pet Spirulina Wafers

Тροφή σε δισκία για όλα τα φυτοφάγα ψάρια του βυτού. Συστατικά: ψάρια, πρωτεΐνες, φύκια, δημητριακά, μαγιά, λίπη, σκόρδο, σπιρουλίνα, αντιοξει..

1,97€

Dajana Pet Wafer Disc Mix

Wafer mix δισκίαΤροφή για όλα τα ψάρια βυθού σε μορφή δισκίαΣυστατικά: ψάρια, δημητριακά, συμπυκνώματα φυτικής πρωτεΐνης, αποξηραμένη μαγιά, α..

1,97€

Hikari Algae Wafers

Το 1991, όταν κατασκευάστηκε η τροφή Hikari Tropical Algae Wafers, δεν υπήρχε άλλη τροφή για τα γατόψαρα Pleco (Plecostomus) και την υγεία τους. Σε πο..

2,12€

Hikari Mini Algae Wafers

Το 1991, όταν κατασκευάστηκε η τροφή Hikari Tropical Algae Wafers, δεν υπήρχε άλλη τροφή για τα γατόψαρα Pleco (Plecostomus) και την υγεία τους. Σε πο..

2,48€

Hikari Sinking Wafers

Μικρά, μαλακά δισκία κατάλληλα για όλα τα ψάρια βυθού με μικρά στόματα.Τροφή για μικρά ενυδρεία ή για διατροφή σε μερικοί τόποι σε μεγαλύτερο ενυδ..

2,48€

Tropical Green Algae Wafers

Tropical Green Algae WafersΕιδική πλήρης φυτική τροφή σε βυθιζόμενα δισκία για όλα τα χορτοφάγα ψάρια και γατόψαρα. Εξαιρετική τροφή για τα ψάρια ..

4,25€
EHEIM Green Wafers Out Of Stock

EHEIM Green Wafers

EHEIM Green WafersΒασική τροφή για όλα τα είδη ψάρια βυθού.Περιέχει φυσικά και φρέσκα προϊόντα: γαρίδες, ρφέγκα, φύκια, φύτρο σιταριού, σκόρδο..

6,52€

Hikari Massivore Delite 380gr

Hikari Massivore DeliteΗ τροφή είναι κατάλληλη για όλα τα μεγάλα σαρκοβόρα ψάρια του βυθού. Γατόψαρα, καρχαρίες και pleco.Ιδανική τροφή για όλ..

27,72€