Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Τροφή για νεογέννητα

Τροφή για νεογέννητα

Η τροφή που θα πάρει ένα νεογέννητο ψαράκι είναι άμεσα συνδεδεμένη με την επιβίωση του, κατά πρώτο λόγο, αλλά και με την σωστή μελλοντική του ανάπτυξη.
Οι ιδιαιτερότητες που υπάρχουν είναι η μεγάλη ανάγκη για πρωτείνες και το μικροσκοπικό μέγεθος της τροφής. Ειδικά ο γόννος των ωοτόκων είναι πολύ μικρός σε μέγεθος και αφού καταναλώσει τον λεκιθικό σάκο, η επόμενη τροφή του μπορεί να είναι η infusoria και μερικές μέρες μετά τροφές όπως τα microworms, bananaworms ή vinegar eels. Πολλές εταιρείες επίσης κατασκευάζουν τροφές για νεογέννητα ψάρια που είναι σε μορφή σκόνης.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Hikari First Bites 10g

Η φόρμουλα της τροφής εξασφαλίζει στα ψάρια σας εύκολη απορρόφηση, φυσικές και θρεπτικές ουσίες υψηλής ποιότητας. Φρέσκα συστατικά, κρέατα ψαριών πλού..

2,00€

Dajana Pet Micro Baby 100ml/50gr

Dajana Pet Micro baby Ειδική συμπληρωματική τροφή για νεογέννητα ψάρια όλων των ειδών. Η τροφή είναι πλούσια σε βιταμίνες και πρωτεΐνες, οι οποίες ..

2,51€

Dajana Pet Micro flora 100ml

Τροφή σε σκόνη για χορτοφάγα ψάρια. Διατροφή: μερικές φορές την ημέρα με ποσότητα, η οποία μπορούν να τρώνε τα ψάρια για 2-3 λεπτά. Μην παραταΐζετε..

2,77€

Tropical Mikrovit Basic βασική τροφή για νεογέννητα 50ml / 32g

Πλήρης τροφή για διακοσμητικά ψάρια. Η πρώτη τροφή για όλα τα νεογέννητα ψάρια ενυδρείων που έχουν αναπαραχθεί με αυγά.  Συστατικά: ψάρια, σιτηρά, ..

2,82€

SERA Micron 50ml

Τροφή σε σκόνη για πρωτόβγαλτα ψαράκια και μικρά ψάρια.   Ιδανική πρώτη τροφή για πρωτόβγαλτα ψαράκια και μικρά ψαράκια ως 6 χιλιοστά. Εξασφαλίζ..

3,03€

Tropical Mikrovit Hi-Protein βασική τροφή για πρωτόβγαλτα ψάρια 50ml / 32g

Τροφή για την συμπληρωατική διατροφή των νεογέννητων ψαριών, με σκοπό να αποτρέψει την ανεπάρκεια βιταμινών.    Συστατικά: ψάρι, αυγά και προϊόν..

3,54€