Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Τροφή για νεογέννητα

Τροφή για νεογέννητα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Hikari First Bites 10g

Η φόρμουλα της τροφής εξασφαλίζει στα ψάρια σας εύκολη απορρόφηση, φυσικές και θρεπτικές ουσίες υψηλής ποιότητας. Φρέσκα συστατικά, κρέατα ψαριών πλού..

1,97€

Dajana Pet Micro Baby 100ml/50gr

Dajana Pet Micro babyΕιδική συμπληρωματική τροφή για νεογέννητα ψάρια όλων των ειδών. Η τροφή είναι πλούσια σε βιταμίνες και πρωτεΐνες, οι οποίες ..

2,48€
Dajana Pet Micro flora 100ml Out Of Stock

Dajana Pet Micro flora 100ml

Τροφή σε σκόνη για χορτοφάγα ψάρια.Διατροφή: μερικές φορές την ημέρα με ποσότητα, η οποία μπορούν να τρώνε τα ψάρια για 2-3 λεπτά. Μην παραταΐζετε..

2,73€

Tropical Mikrovit Basic βασική τροφή για νεογέννητα 50ml / 32g

Πλήρης τροφή για διακοσμητικά ψάρια. Η πρώτη τροφή για όλα τα νεογέννητα ψάρια ενυδρείων που έχουν αναπαραχθεί με αυγά. Συστατικά: ψάρια, σιτηρά, ..

2,78€
SERA Micron 50ml Out Of Stock

SERA Micron 50ml

Τροφή σε σκόνη για πρωτόβγαλτα ψαράκια και μικρά ψάρια. Ιδανική πρώτη τροφή για πρωτόβγαλτα ψαράκια και μικρά ψαράκια ως 6 χιλιοστά. Εξασφαλίζ..

2,98€
Tetra TetraMin Baby 66ml Out Of Stock

Tetra TetraMin Baby 66ml

Βασική τροφή για τα μικρά ψάρια, πολύ λεπτή κοσκινισμένη και εμπλουτίσμένη με πρόσθετες θρεπτικές ουσίες. Με Bio Active πατενταρισμένη φόρμουλα για τη..

3,19€

Tropical Mikrovit Hi-Protein βασική τροφή για πρωτόβγαλτα ψάρια 50ml / 32g

Τροφή για την συμπληρωατική διατροφή των νεογέννητων ψαριών, με σκοπό να αποτρέψει την ανεπάρκεια βιταμινών.  Συστατικά: ψάρι, αυγά και προϊόν..

3,49€
Dajana Pet Spirulina Professional 100 ml Out Of Stock

Dajana Pet Spirulina Professional 100 ml

Τροφή σε νυφάδες από αποξηραμένη άλγη με πρωτεΐνη και βήτα-καροτίνης. Η τροφή είναι κατάλληλη για προετοιμασία ειδικών τροφών ή για τάισμα νεογέννητων..

4,86€