Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Δισκία

Δισκία
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Dajana Pet Tablets Bottom 100ml Out Of Stock

Dajana Pet Tablets Bottom 100ml

Δισκία βυθούΤροφή σε δισκία για όλα τα είδη ψάρια βυθού στο ενυδρείο. Συστατικά: φύκια, πρωτεϊνη, πλαντκτόν, ιχθυάλευρο, δημητριακά, μαγιά..

2,48€
Dajana Pet Spirulina Tablets Out Of Stock

Dajana Pet Spirulina Tablets

Ειδική τροφή σε δισκία με φύκια.Τροφή για το χρώμα και την υγεία των ψαριώ. Με 20% σπιρολίνα.Διατροφή: 2 με 3 φορές την ημέρα με ποσότητα, η ο..

4,00€
EHEIM Bottom Tabs 90ml Out Of Stock

EHEIM Bottom Tabs 90ml

EHEIM Bottom TabsΤροφή σε δισκία για όλα τα είδη ψάρια του βυθού.Συστατικά: φύκια, γαρίδες, ρέγκα, σιτάλευρο, σκόρδο κ.α.Η ιδανική αναλογί..

4,40€

Tropical 3-Algae Tablets A τροφή σε δισκία 250ml / 150g (340pcs)

Tropical 3-Algae TabletsΤροφή σε δισκία, πλούσια σε φύκια. Η τροφή είναι για την καθημερινή διατροφή των χορτοφάφων ψαριών γλυκού και θαλασσινού ν..

4,75€

EHEIM FD Tablets 90ml

EHEIM FD Tablets είναι τροφή για καθημερινή χρήση. Κατάλληλη για ψάρια βυθού, αλλά και για ψάρια από το πάνω στρώμα του ενυδρείου. Κολλήστε το δισκίο ..

5,01€

Tropical 3-Algae Tablets B τροφή σε δισκία

Tropical 3-Algae TabletsΤροφή σε δισκία, πλούσια σε φύκια. Η τροφή είναι για την καθημερινή διατροφή των χορτοφάφων ψαριών γλυκού και θαλασσινού ν..

5,46€
Sera Bakto Tabs 275 tabs Out Of Stock

Sera Bakto Tabs 275 tabs

Τροφή για εύκολη πέψη σε δισκία, κατάλληλη για ψάρια γλυκού και θαλασσινού νερού. Γρήγορα και ασφαλώς παλεύει τις βακτηριακές μολύνσεις. Τα συμπτώματα..

6,02€

Tropical Pleco`s tablets

Ειδική τροφή σε βουθιζόμενα δισκία για μεγάλα ψάρια Loricariidae και pleco.Συστατικά: φύκια, ψάρια, σιτηρά, φυτική πρωτεΐνη, κρέατα, προϊόντα με φ..

6,78€