Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Νυφάδες (flakes)

Νυφάδες (flakes)
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Dajana Pet Gold

Η Gold είναι μια πλήρης πολυσύστατη τροφή σε μορφή νιφάδων, για όλα τα είδη των χρυσόψαρων και των άλλων κόκκινων διακοσμητικών ψαριών. Παρασκευάζεται..

0,61€

Dajana Pet Colour

ColourColour - Τροφή για το φυσικό χρώμα όλων των ψαριών ενυδρείουΣυστατικά: ψάρι, ιχθυέλαιο, λεκιθίνη, αλεύρι σιταριού, φύκια, ξηραμένη μαγιά..

0,66€

Dajana Pet Tropica Basic

Η TROPICA είναι μια πλήρης, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη τροφή σε νιφάδες, για όλα τα είδη τροπικών ψαριών. Μίγμα 7 διαφορετικών ειδικών νιφάδων..

0,66€

Dajana Pet Guppy Gourmet

Dajana Pet Guppy GourmetΤροφή σε νυφάδες για γκάπι. Περιέχει σκόρδο, πρωτεΐνη, βιταμίνες για την ανάπτυξη των ψαριών σας. Η τροφή είναι σε μορφή ε..

0,71€
Tetra Goldfish Out Of Stock

Tetra Goldfish

Νυφάδες για όλα τα χρυσόψαρα...

0,71€
Tetra TetraMin Out Of Stock

Tetra TetraMin

Βασική τροφή για όλα τα διακοσμητικά ψάρια περιέχει πάνω από 40 θρεπτικά συστατικά υψηλής ποιότητας προσεκτικά επιλεγμένα μείγμα από βιταμίνες, μέταλλ..

0,81€

Dajana Pet Betta τροφή για μονομάχους

Τροφή για όλα τα είδη μονομάχους.Διατροφή: μερικές φορές την ημέρα, με ποσότητα, η οποία μπορούν να τρώνε να μερικά λεπτά.Συστατικά: ιχθυάλευρ..

0,91€
Tetra Rubin Out Of Stock

Tetra Rubin

Νυφάδες για πιο έντονα χρώματα των ψαριών. Ειδικά σχεδιασμένη τροφή (χωρίς ορμόνες) για πλήρης ανάπτυξη των χρωμάτων μετά από 2-3 εβδομάδες. Περιέχει ..

0,91€
TetraPhyll Out Of Stock

TetraPhyll

Νυφάδες για όλα τα χορτοφάγα ψάρια!Συστατικά: βιταμίνη C, θρεπτικές ουσίες, που εξασφαλίζουν τη ανάπτυξη των ψαριών. ..

0,91€

Tropical Goldfish Color τροφή για χρυσόψαρα σε νυφάδες

Πολυσύνθετη τροφή ενίσχυσης χρωματισμού σε νυφάδες για καθημερινή διατροφή όλων των ειδών χρυσόψαρων και ΚΟΙ. Συστατικά: ψάρια, σιτηρά, φυτική πρω..

0,96€