Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Νυφάδες (flakes)

Νυφάδες (flakes)
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Dajana Pet Gold

Η Gold είναι μια πλήρης πολυσύστατη τροφή σε μορφή νιφάδων, για όλα τα είδη των χρυσόψαρων και των άλλων κόκκινων διακοσμητικών ψαριών. Παρασκευάζεται..

0,62€
Tetra TetraMin -20%

Tetra TetraMin

Βασική τροφή για όλα τα διακοσμητικά ψάρια περιέχει πάνω από 40 θρεπτικά συστατικά υψηλής ποιότητας προσεκτικά επιλεγμένα μείγμα από βιταμίνες, μέταλλ..

0,82€ 0,66€

Dajana Pet Colour

Colour Colour - Τροφή για το φυσικό χρώμα όλων των ψαριών ενυδρείου Συστατικά: ψάρι, ιχθυέλαιο, λεκιθίνη, αλεύρι σιταριού, φύκια, ξηραμένη μαγιά..

0,67€

Dajana Pet Tropica Basic

Η TROPICA είναι μια πλήρης, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη τροφή σε νιφάδες, για όλα τα είδη τροπικών ψαριών. Μίγμα 7 διαφορετικών ειδικών νιφάδων..

0,67€

Dajana Pet Guppy Gourmet

Dajana Pet Guppy Gourmet Τροφή σε νυφάδες για γκάπι. Περιέχει σκόρδο, πρωτεΐνη, βιταμίνες για την ανάπτυξη των ψαριών σας. Η τροφή είναι σε μορφή ε..

0,72€
TetraPhyll -20%

TetraPhyll

Νυφάδες για όλα τα χορτοφάγα ψάρια! Συστατικά: βιταμίνη C, θρεπτικές ουσίες, που εξασφαλίζουν τη ανάπτυξη των ψαριών.  ..

0,92€ 0,74€

Dajana Pet Betta τροφή για μονομάχους

Πλήρης τροφή για μονομάχους (Betta splendens) και άλλων ψαριών λαβύρινθου (gourami kisses, paradise fish, gourami). Αυτό το θρεπτικό μείγμα περιέχει μ..

0,92€

Tropical Goldfish Color τροφή για χρυσόψαρα σε νυφάδες

Πολυσύνθετη τροφή ενίσχυσης χρωματισμού σε νυφάδες για καθημερινή διατροφή όλων των ειδών χρυσόψαρων και ΚΟΙ.  Συστατικά: ψάρια, σιτηρά, φυτική πρω..

0,97€

Tropical Supervit τροφή σε νυφάδες για πανφάγα ψάρια

Tropical Supervit Τροφή για την καθημερινή διατροφή όλων των ψαριών. Τα συστατικά της τροφής σψεδιάζονται για τις διαφορετικές θρεπτικές ανάγκες τω..

1,03€