Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Κόκκοι (gran)

Κόκκοι (gran)
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Dajana Pet Nano Gran

Βασική τροφή για όλα τα είδη ψαριών και καρκινοειδών. Η φόρμουλα της τροφής είναι πλούσια σε βιταμίνες και σημαντικά συστατικά για την ανάπτυξη όλω..

0,62€

Tropical Supervit Mini Granulat τροφή σε κόκκους

Πολυσύνθετη τροφή σε αργά βουθιζόμενους κόκκους για καθημερινή διατροφή των μικρών ψαριών και άλλων μικρών ειδών ενυδρείου.  Συστατικά: ψάρια, προϊ..

0,72€

Dajana Pet Tropi Gran Mix

Dajana Pet Tropi Gran Mix  Τροφή για όλα τα είδη ψαριών Συστατικά: ψάρι, δημητριακά, φυτική πρωτεΐη, φύκια, ξηρή μαγιά, φυτικά έλαι και λίπη, λε..

0,97€

Dajana Pet Neon Mini Granules

Τροφή σε κόκκους για όλα τα είδη ψάρια Tetra. Περιέχει πρωτεΐνη, βιταμίνες και ορυκτά. Για την γρήγορη ανάπτυξη και την υγεία των ψαριών. ..

1,13€

Tropical Discus Gran D-50 PLUS τροφή σε κόκκους

Τροφή σε αργά βουθιζόμενους κόκκους που ενισχύει το χρώμα των δίσκων με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Η τροφή είναι κατάλληλη για νέους και ενήλικ..

1,39€

Tropical Betta Granulat τροφή σε κόκκους για μονομάχους

Tropical Betta Granulat Πλήρης τροφή σε κόκκους για μονομάχους και άλλα τροπικά ψάρια. Περιέχει πρωτεΐνη, βιταμίνες και άλατα. Η τροφή ενισχύει την..

1,49€

Hikari Goldfish Staple

Τα χρυσόψαρα τρώνε κύριως φυτική τροφή. Η Hikari® Goldfish Staple™  περιέχει λάχανο και τσουκνίδα. Η φόρμουλα της τροφής εξασφαλίζει στα ψάρια σας φυσ..

1,64€

Sera Betta Gran 10gr

Κόκκοι για το χρώμα των ψαριών Betta.   Ειδική τροφή για Betta κι άλλα μικρά ψαράκια που τρόνε έντομα. Οι κόκκοι βυθίζονται στο βυθό και μαλακών..

1,80€

Hikari Cichlid Staple M

Τροφή για όλες τις κιχλίδες και μεγάλα τροπικά ψάρια. Η φόρμουλα της τροφής εξασφαλίζει στα ψάρια σας φυσικά, εύκολη απορρόφηση και θρεπτικές ουσίε..

1,85€

Hikari Cichlid Staple S 57g

Τροφή για όλες τις κιχλίδες και μεγάλα τροπικά ψάρια. Η φόρμουλα της τροφής εξασφαλίζει στα ψάρια σας φυσικά, εύκολη απορρόφηση και θρεπτικές ουσίε..

1,85€