Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Κόκκοι (gran)

Κόκκοι (gran)
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Dajana Pet Nano Gran

Βασική τροφή για όλα τα είδη ψαριών και καρκινοειδών.Η φόρμουλα της τροφής είναι πλούσια σε βιταμίνες και σημαντικά συστατικά για την ανάπτυξη όλω..

0,61€

Tropical Supervit Mini Granulat τροφή σε κόκκους

Πολυσύνθετη τροφή σε αργά βουθιζόμενους κόκκους για καθημερινή διατροφή των μικρών ψαριών και άλλων μικρών ειδών ενυδρείου. Συστατικά: ψάρια, προϊ..

0,71€
Tetra Discus Out Of Stock

Tetra Discus

Βασική τροφή σε κόκκους για ψάρια από το το μεσαίο και το κάτω στρώμα του ενυδρείου. Βελτιώνει το χρώμα των δίσκων. Βουλιάζει στο βυθό και είναι ιδανι..

0,81€

Dajana Pet Tropi Gran Mix

Dajana Pet Tropi Gran Mix Τροφή για όλα τα είδη ψαριώνΣυστατικά: ψάρι, δημητριακά, φυτική πρωτεΐη, φύκια, ξηρή μαγιά, φυτικά έλαι και λίπη, λε..

0,96€
Tetra Min Granules 15g Out Of Stock

Tetra Min Granules 15g

Βασική τροφή σε κόκκους για όλα τα διακοσμητικά ψάρια. Βυθίζνουν σιγά-σιγά στο νερό. Περιέχουν τέσσερα βασικά είδη των θρεπτικών συστατικών (πρωτεΐνες..

0,96€

Tropical Discus Gran D-50 PLUS τροφή σε κόκκους

Τροφή σε αργά βουθιζόμενους κόκκους που ενισχύει το χρώμα των δίσκων με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Η τροφή είναι κατάλληλη για νέους και ενήλικ..

1,37€

Tropical Betta Granulat τροφή σε κόκκους για μονομάχους

Tropical Betta GranulatΠλήρης τροφή σε κόκκους για μονομάχους και άλλα τροπικά ψάρια. Περιέχει πρωτεΐνη, βιταμίνες και άλατα. Η τροφή ενισχύει την..

1,47€

Hikari Goldfish Staple

Τα χρυσόψαρα τρώνε κύριως φυτική τροφή. Η Hikari® Goldfish Staple™  περιέχει λάχανο και τσουκνίδα. Η φόρμουλα της τροφής εξασφαλίζει στα ψάρια σας φυσ..

1,62€
Dajana pet Carasius Gold Out Of Stock

Dajana pet Carasius Gold

Συμπληρωμαική τροφή σε κόκκουςΤροφή για όλα τα είδη ψαριών, κατάλληλη για μικρά ενυδρεία και λίμνες. Περιέχει σπιρουλίνα. Διατροφή: μερικές φο..

1,77€
Sera Betta Gran 10gr Out Of Stock

Sera Betta Gran 10gr

Κόκκοι για το χρώμα των ψαριών Betta. Ειδική τροφή για Betta κι άλλα μικρά ψαράκια που τρόνε έντομα. Οι κόκκοι βυθίζονται στο βυθό και μαλακών..

1,77€