Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Φυσικές τροφές

Φυσικές τροφές

Η φυσική βασική τροφή χωρίς βαφές και συντηρητικά

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Dajana Pet Daphnia

Τροφή για όλα τα είδη ψαριών..

1,01€

Dajana Pet Gammarus

Dajana Pet GAMARUS Συμπληρωματική φυσική τροφή για όλα τα είδη χελώνες και μεγάλα ψάρια Περιέχει gamarus Ανάλυση: πρωτεΐνης 39%, λίοποι 7%, υ..

1,11€

Sera Artemia - Mix 18gr

Τροφή για πρωτόβγαλτα ψαράκια. Εξασφαλίζει ζωντανή τροφή. Κατάλληλη τροφή για μικρά και μεσαία ψάρια. Κάθε πακετάκι περιέχει αυγά αρτέμιας και θαλ..

1,11€

Dajana Pet Tubifex Flakes

Dajana Pet Tubifex Συμπληρωματική τροφή για όλα τα είδη ψαριών. Η τροφή δεν θολώνει το νερό. Συστατικά: κόκκινο tubifex Παραγωγή: Dajana P..

1,92€

Dajana Pet Shrimp

Dajana Pet Shrimp Συμπληρωματική φυσική τροφή για όλα τα είδη χελώνες, θαλασσινά ψάρια και ψάρια γλυκού νερού. Συστατικά: γαρίδες, πρωτεΐνες, λί..

2,28€

Dajana Pet Tubifex Cubes

Συμπληρωματική τροφή για όλα τα είδη ψάρια. Η τροφή δεν θολώνει το νερό. Συστατικά: κόκκινο tubifex, 45% πρωτεϊνη, 7% λίπη, 10% υγρασία Παραγ..

2,83€

Dajana Pet Moskyt

Dajana Pet Moskyt Διατροφή: 1 με 3 φορές την ημέρα με ποσότητα, η οποία μπορούν να τρώνε τα ψάρια για 3-4 λεπτά. Μην παραταΐζετε τα ψάρια. Αν μείνε..

3,29€

Dajana Pet Artemia Hobby

Μείγμα των αυγών Artemia salina και ειδικό αλάτι για εύκολη χρήση.   Μετά την εκκόλαψη μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα για διατροφή των νεογέννητ..

3,74€

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp Pre-Mix (box)

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp Pre-Mix   Τα αυγά της Αρτέμιας της Ocean Nutrition είναι πάνω από 90% εκκόλαψης. Οι νύμφες εκκολάπτουν για ..

4,25€

Tropical Meal Worms 250ML/30G

Οι αποξηραμένες προνύμφες είναι φυσική τροφή υψηκλής ενέργειας για ερπετά και μεγάλα ψάρια. Η αποξηρανση διατηρεί την μέγιστη θρεπτική αξία των προνυμ..

4,25€

Tropical Reptiles carnivore soft 250 ml/65G

Τροφή με προσθήκη αποξηραμένων προνυμφών σκαθαριών και γρύλων για έρπετα.  Συστατικά: ψάρι, φυτική πρωτεΐνη, άλευρα γαριδών, φύκια, ζύμες, δημητρια..

6,12€