Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Φυσικές τροφές

Φυσικές τροφές
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Dajana Pet Daphnia

Τροφή για όλα τα είδη ψαριών..

1,01€

Dajana Pet Gammarus

Dajana Pet GAMARUSΣυμπληρωματική φυσική τροφή για όλα τα είδη χελώνες και μεγάλα ψάριαΠεριέχει gamarusΑνάλυση: πρωτεΐνης 39%, λίοποι 7%, υ..

1,11€
Sera Artemia - Mix 18gr Out Of Stock

Sera Artemia - Mix 18gr

Τροφή για πρωτόβγαλτα ψαράκια.Εξασφαλίζει ζωντανή τροφή. Κατάλληλη τροφή για μικρά και μεσαία ψάρια. Κάθε πακετάκι περιέχει αυγά αρτέμιας και θαλ..

1,11€
Dajana Pet Tubifex Flakes Out Of Stock

Dajana Pet Tubifex Flakes

Dajana Pet TubifexΣυμπληρωματική τροφή για όλα τα είδη ψαριών.Η τροφή δεν θολώνει το νερό.Συστατικά: κόκκινο tubifexΠαραγωγή: Dajana P..

1,92€

Dajana Pet Shrimp

Dajana Pet ShrimpΣυμπληρωματική φυσική τροφή για όλα τα είδη χελώνες, θαλασσινά ψάρια και ψάρια γλυκού νερού.Συστατικά: γαρίδες, πρωτεΐνες, λί..

2,28€

Dajana Pet Tubifex Cubes

Συμπληρωματική τροφή για όλα τα είδη ψάρια.Η τροφή δεν θολώνει το νερό.Συστατικά: κόκκινο tubifex, 45% πρωτεϊνη, 7% λίπη, 10% υγρασίαΠαραγ..

2,83€
Dajana Pet Moskyt Out Of Stock

Dajana Pet Moskyt

Dajana Pet MoskytΔιατροφή: 1 με 3 φορές την ημέρα με ποσότητα, η οποία μπορούν να τρώνε τα ψάρια για 3-4 λεπτά. Μην παραταΐζετε τα ψάρια. Αν μείνε..

3,29€
Dajana Pet Artemia Hobby Out Of Stock

Dajana Pet Artemia Hobby

Μείγμα των αυγών Artemia salina και ειδικό αλάτι για εύκολη χρήση. Μετά την εκκόλαψη μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα για διατροφή των νεογέννητ..

3,74€

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp Pre-Mix (box)

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp Pre-Mix Τα αυγά της Αρτέμιας της Ocean Nutrition είναι πάνω από 90% εκκόλαψης. Οι νύμφες εκκολάπτουν για ..

4,25€
Tropical Meal Worms 250ML/30G Out Of Stock

Tropical Meal Worms 250ML/30G

Οι αποξηραμένες προνύμφες είναι φυσική τροφή υψηκλής ενέργειας για ερπετά και μεγάλα ψάρια. Η αποξηρανση διατηρεί την μέγιστη θρεπτική αξία των προνυμ..

4,25€