Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Τροφή ψαριών γλυκού νερού

Τροφή ψαριών γλυκού νερού
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Dajana Pet Daphnia

Τροφή για όλα τα είδη ψαριών..

0,62€

Dajana Pet Gold

Η Gold είναι μια πλήρης πολυσύστατη τροφή σε μορφή νιφάδων, για όλα τα είδη των χρυσόψαρων και των άλλων κόκκινων διακοσμητικών ψαριών. Παρασκευάζεται..

0,62€

Dajana Pet Nano Gran

Βασική τροφή για όλα τα είδη ψαριών και καρκινοειδών. Η φόρμουλα της τροφής είναι πλούσια σε βιταμίνες και σημαντικά συστατικά για την ανάπτυξη όλω..

0,62€

Dajana Pet Colour

Colour Colour - Τροφή για το φυσικό χρώμα όλων των ψαριών ενυδρείου Συστατικά: ψάρι, ιχθυέλαιο, λεκιθίνη, αλεύρι σιταριού, φύκια, ξηραμένη μαγιά..

0,67€

Dajana Pet Tropica Basic

Η TROPICA είναι μια πλήρης, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη τροφή σε νιφάδες, για όλα τα είδη τροπικών ψαριών. Μίγμα 7 διαφορετικών ειδικών νιφάδων..

0,67€

Dajana Pet Guppy Gourmet

Dajana Pet Guppy Gourmet Τροφή σε νυφάδες για γκάπι. Περιέχει σκόρδο, πρωτεΐνη, βιταμίνες για την ανάπτυξη των ψαριών σας. Η τροφή είναι σε μορφή ε..

0,72€

Tropical Supervit Mini Granulat τροφή σε κόκκους

Πολυσύνθετη τροφή σε αργά βουθιζόμενους κόκκους για καθημερινή διατροφή των μικρών ψαριών και άλλων μικρών ειδών ενυδρείου.  Συστατικά: ψάρια, προϊ..

0,72€

Tetra TetraMin

Βασική τροφή για όλα τα διακοσμητικά ψάρια περιέχει πάνω από 40 θρεπτικά συστατικά υψηλής ποιότητας προσεκτικά επιλεγμένα μείγμα από βιταμίνες, μέταλλ..

0,82€

Dajana Pet Betta τροφή για μονομάχους

Πλήρης τροφή για μονομάχους (Betta splendens) και άλλων ψαριών λαβύρινθου (gourami kisses, paradise fish, gourami). Αυτό το θρεπτικό μείγμα περιέχει μ..

0,92€

Dajana Pet Spirulina Wafers

Тροφή σε δισκία για όλα τα φυτοφάγα ψάρια του βυτού.   Συστατικά: ψάρια, πρωτεΐνες, φύκια, δημητριακά, μαγιά, λίπη, σκόρδο, σπιρουλίνα, αντιοξει..

0,92€

Dajana Pet Wafer Disc Mix

Wafer mix δισκία Τροφή για όλα τα ψάρια βυθού σε μορφή δισκία Συστατικά: ψάρια, δημητριακά, συμπυκνώματα φυτικής πρωτεΐνης, αποξηραμένη μαγιά, α..

0,92€

TetraPhyll

Νυφάδες για όλα τα χορτοφάγα ψάρια! Συστατικά: βιταμίνη C, θρεπτικές ουσίες, που εξασφαλίζουν τη ανάπτυξη των ψαριών.  ..

0,92€

Dajana Pet Tropi Gran Mix

Dajana Pet Tropi Gran Mix  Τροφή για όλα τα είδη ψαριών Συστατικά: ψάρι, δημητριακά, φυτική πρωτεΐη, φύκια, ξηρή μαγιά, φυτικά έλαι και λίπη, λε..

0,97€

Tropical Goldfish Color τροφή για χρυσόψαρα σε νυφάδες

Πολυσύνθετη τροφή ενίσχυσης χρωματισμού σε νυφάδες για καθημερινή διατροφή όλων των ειδών χρυσόψαρων και ΚΟΙ.  Συστατικά: ψάρια, σιτηρά, φυτική πρω..

0,97€

Tetra TetraMin Pro Crisps

Συμπληρώματική τροφή για όλα τα τροπικά ψάρια. TetraMin chrisps είναι εξαιρετικά θρεπτική τροφή. H pατενταρισμένη φόρμουλα υποστηρίζει ένα ανοσοποιητι..

1,03€