Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Seachem

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

SeaChem Acid Buffer™

Χαμηλώνει το pH (5.0 - 8.0) και με τη χρήση του Alkaline Buffer το σταθεροποιεί. Ιδανικό για φυτεμένα ενυδρεία καθώς δεν περιέχει φωσφορικά. Μετατρέπε..

11,58€

SeaChem Alkaline Buffer ™

Αυξάνει το pH & το kH και με τη χρήση του Acid Buffer το σταθεροποιεί. Ιδανικό για φυτεμένα ενυδρεία καθώς δεν περιέχει φωσφορικά.  ..

11,58€

SeaChem American Cichlid Salt™

Το American Cichlid Salt είναι ένα χημικό υγρό μίγμα αλάτων σχεδιασμένο να αναπαράγει το φυσικό περιβάλλον των αμερικανικών κιχλίδων. Περιέχει όλα τα ..

10,01€

SeaChem Ammonia Alert™

Ετήσιο test αμμωνίας. Διαθέτει αισθητήρα χρώματος ανάλογα με τα ποσοστά αμμωνίας μέσα στο ενυδρείο. Καλό θα είναι ν'αποφεύγετε την επαφή των χεριών στ..

11,89€
SeaChem AquaZole Out Of Stock

SeaChem AquaZole

To AquaZole είναι ένα φάρμακο για χρήση στο γλυκό και στο θαλασσινό ενυδρείο. Χρησιμεύει στην αντιμετώπιση παρασίτων...

7,49€

SeaChem Betta Basics™

SeaChem Betta Basics™SeaChem Betta Basics™ κάνει το νερό κατάλληλο για χρυσόψαρα, έστω και ναι είναι και μια μικρή γυάλα. SeaChem Gold Basics™ αφα..

3,79€

SeaChem Calcium™

Σύμπλοκο βιοδιαθέσιμο πολυγλουτονεϊκό ασβέστιο που συντηρεί το ασβέστιο στο reef ενυδρείο σε υψηλά επίπεδα απορρόφησιμότητας χωρίς να μεταβάλει το pH...

9,26€

SeaChem Cichlid Lake Salt ™

To Cichlid Lake Salt είναι ένα μείγμα αλάτων ειδικά σχεδιασμένο ώστε να εξωμοιώνει το φυσικό περιβάλλον των κιχλίδων. Περιέχει όλα τα απαραίτητα άλατα..

10,01€

SeaChem Clarity™

To Clarity είναι προϊόν κατά της θολούρας και των αιωρούμενων σωματιδίων στο ενυδρείο. Περιέχει ένα πολυμερές με μεγάλη δυνατότητα απορροφητικότητας..

6,37€

SeaChem Cupramine ™

To Cupramine είναι αποτελεσματικό ενάντια σε εξωπαράσιτα όπως το Oodinium, το Ick και στο γλυκό αλλά και στο θαλασσινό ενυδρείο. Αφαιρέστε όλα τα ασπό..

7,94€

SeaChem CupriSorb ™

Το CupriSorb™ είναι έναπεριορισμένο φάσμα, συνθετικούαπορροφητικούυλικού φίλτρουπου βασίζεταιστην απομάκρυνσητου χαλκούκαι των βαρέων μετάλλωνείτε από..

16,19€

SeaChem De*nitrate ™

Seachem De* NitrateΤο Denitrate ™ είναι ένα οικονομικό, φυσικό, πορώδες υλικό με μια κατανομή πόρων και γεωμετρία που προωθεί τόσο την αερόβια νιτ..

13,66€

SeaChem De*nitrate ™

Seachem De* NitrateΤο Denitrate ™ είναι ένα οικονομικό, φυσικό, πορώδες υλικό με μια κατανομή πόρων και γεωμετρία που προωθεί τόσο την αερόβια νιτ..

3,89€

Seachem Digital Spoon

Seachem Digital Scale Κουτάλι - ηλεκτρονικη ζυγαρια κουταλιού για εύκολη δοσολογία των συμπληρωμάτων ενυδρείου, και όχι μόνο. Μπορεί να μετρήσει ουσίε..

20,18€