Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Seachem

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
SeaChem Acid Buffer™ -20%

SeaChem Acid Buffer™

Χαμηλώνει το pH (5.0 - 8.0) και με τη χρήση του Alkaline Buffer το σταθεροποιεί. Ιδανικό για φυτεμένα ενυδρεία καθώς δεν περιέχει φωσφορικά. Μετατρέπε..

11,75€ 9,40€
SeaChem Alkaline Buffer ™ -20%

SeaChem Alkaline Buffer ™

Αυξάνει το pH & το kH και με τη χρήση του Acid Buffer το σταθεροποιεί. Ιδανικό για φυτεμένα ενυδρεία καθώς δεν περιέχει φωσφορικά.   ..

11,75€ 9,40€
SeaChem American Cichlid Salt™ -20%

SeaChem American Cichlid Salt™

Το American Cichlid Salt είναι ένα χημικό υγρό μίγμα αλάτων σχεδιασμένο να αναπαράγει το φυσικό περιβάλλον των αμερικανικών κιχλίδων. Περιέχει όλα τα ..

10,16€ 8,13€
SeaChem Ammonia Alert™ -20%

SeaChem Ammonia Alert™

Ετήσιο test αμμωνίας. Διαθέτει αισθητήρα χρώματος ανάλογα με τα ποσοστά αμμωνίας μέσα στο ενυδρείο. Καλό θα είναι ν'αποφεύγετε την επαφή των χεριών στ..

12,06€ 9,64€
SeaChem AquaZole -20%

SeaChem AquaZole

To AquaZole είναι ένα φάρμακο για χρήση στο γλυκό και στο θαλασσινό ενυδρείο. Χρησιμεύει στην αντιμετώπιση παρασίτων...

7,59€ 6,07€
SeaChem Betta Basics™ -20%

SeaChem Betta Basics™

SeaChem Betta Basics™ SeaChem Betta Basics™ κάνει το νερό κατάλληλο για χρυσόψαρα, έστω και ναι είναι και μια μικρή γυάλα. SeaChem Gold Basics™ αφα..

3,85€ 3,08€
SeaChem Calcium™ -20%

SeaChem Calcium™

Σύμπλοκο βιοδιαθέσιμο πολυγλουτονεϊκό ασβέστιο που συντηρεί το ασβέστιο στο reef ενυδρείο σε υψηλά επίπεδα απορρόφησιμότητας χωρίς να μεταβάλει το pH...

9,39€ 7,51€
SeaChem Cichlid Lake Salt ™ -20%

SeaChem Cichlid Lake Salt ™

To Cichlid Lake Salt είναι ένα μείγμα αλάτων ειδικά σχεδιασμένο ώστε να εξωμοιώνει το φυσικό περιβάλλον των κιχλίδων. Περιέχει όλα τα απαραίτητα άλατα..

10,16€ 8,13€
SeaChem Clarity™ -20%

SeaChem Clarity™

To Clarity είναι προϊόν κατά της θολούρας και των αιωρούμενων σωματιδίων στο ενυδρείο. Περιέχει ένα πολυμερές με μεγάλη δυνατότητα απορροφητικότητας..

6,46€ 5,17€
SeaChem Cupramine ™ -20%

SeaChem Cupramine ™

To Cupramine είναι αποτελεσματικό ενάντια σε εξωπαράσιτα όπως το Oodinium, το Ick και στο γλυκό αλλά και στο θαλασσινό ενυδρείο. Αφαιρέστε όλα τα ασπό..

8,05€ 6,44€
SeaChem CupriSorb ™ -30%

SeaChem CupriSorb ™

Το CupriSorb™ είναι έναπεριορισμένο φάσμα, συνθετικούαπορροφητικούυλικού φίλτρουπου βασίζεταιστην απομάκρυνσητου χαλκούκαι των βαρέων μετάλλωνείτε από..

16,42€ 11,49€