Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Βακτήρια για γρήγορο ξεκίνημα ενυδρείου

Βακτήρια για γρήγορο ξεκίνημα ενυδρείου

Σε ένα καινούργιο ενυδρείο που βρίσκεται στο ξεκίνημά του τα βακτήρια βρίσκονται σε απελπιστικά μικρούς αριθμούς (υπάρχουν όμως) με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουν να καταναλώσουν την αμμωνία που παράγεται με αποτέλεσμα η συγκέντρωσή της να αυξάνεται συνεχώς. Μπορείτε να επιταχύνετε αυτή τη διαδικασία χρησιμοποιώντας έτοιμα βακτήρια.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Dajana Pet Biofilter -20%

Dajana Pet Biofilter

Βιοφίλτρο Το BIOFILTER περιέχει ζωντανά βακτήρια που χρησιμεύουν σαν βιολογικό φίλτρο, και ειδικά ένζυμα που είναι απαραίτητα για την ισορροπία του ο..

1,03€ 0,82€
Aquili Enzymes 12 κάψουλες -20%

Aquili Enzymes 12 κάψουλες

Τα ένζυμα είναι βιολογική καταλύτες που επιταχύνουν τις χημικές αντιδράσεις μεταξύ των μορίων . Σε συνδυασμό με ένα βιολογικό ενεργοποιητή Bacter..

3,23€ 2,59€
Aquili Bacterium E -20%

Aquili Bacterium E

Βακτήριο E - 12 κάψουλες • Παρέχει γρήγορη ενεργοποίηση του βιολογικού φίλτρου • ενεργοποιεί και επιταχύνει την διάσπαση των ενώσεων αζώτου - αμμω..

3,54€ 2,83€
Easy Life EasyStart 100ml -20%

Easy Life EasyStart 100ml

Για να κάνετε το νερό κατάλληλο για τα ψάρια μας. EasyStart καθαρίσει το χλώριο γρήγορα και σταθεροποιηεί το νερό κατά την έναρξη ενός νέου γλυκού ..

3,95€ 3,16€
Dajana Pet Biofilter Tabs 50tabs -20%

Dajana Pet Biofilter Tabs 50tabs

Δισκία για ξεκίνημα και υποστήριξη του βιολογικόυ φίλτρου Δισκία υψηλής ποιότητας με ξυρά βακτήρια και ενζίμες για ξεκίνημα και υποστήριξη του βιολ..

5,03€ 4,02€
SeaChem Stability ® -20%

SeaChem Stability ®

Το Stability ® γρήγορα και με ασφάλεια θα καθορίσει το βιολογικό φίλτρο ενυδρείο γλυκού νερού και θαλάσσιου συστήματος, εμποδίζοντας έτσι το  1 αιτία ..

5,08€ 4,06€
EHEIM bio CLEAN Παρασκεύασμα για το ξεκίνημα -30%

EHEIM bio CLEAN Παρασκεύασμα για το ξεκίνημα

Eheim Φρόντιση νερού Το παρασκεύασμα είναι συπληρωματικό για τον τεχνικό εξοπλισμό του ενυδρείου σας. Το παρασκεύασμα δεν περιέχει περιττά πρόσθετα..

6,16€ 4,31€
EHEIM Filter Starter για ενυδρεία γλυκού νερού -20%

EHEIM Filter Starter για ενυδρεία γλυκού νερού

Eheim Filter Starter Φρόντιση νερού  Το παρασκεύασμα είναι συπληρωματικό για τον τεχνικό εξοπλισμό του ενυδρείου σας. Το παρασκεύασμα δεν περιέχει ..

7,44€ 5,95€

Aquili Bacterium E Plus

Βακτήριο E Plus έχει τα ίδια χαρακτηριστικά του βακτηρίου Ε (αποσύνθεση ΝΗ3 ΝΟ2 ΝΟ3), αλλά ταυτόχρονα είναι πραγματικά καινοτόμο επειδή είναι ο πρώτος..

6,93€