Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Ξεκίνημα ενυδρείου

Ξεκίνημα ενυδρείου
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Dajana Pet Biofilter Out Of Stock

Dajana Pet Biofilter

Βιοφίλτρο Το BIOFILTER περιέχει ζωντανά βακτήρια που χρησιμεύουν σαν βιολογικό φίλτρο, και ειδικά ένζυμα που είναι απαραίτητα για την ισορροπία του ο..

1,01€

Aquili Bacterium E

Βακτήριο E - 24 κάψουλες• Παρέχει γρήγορη ενεργοποίηση του βιολογικού φίλτρου • ενεργοποιεί και επιταχύνει την διάσπαση των ενώσεων αζώτου - αμμω..

3,03€

Aquili Enzymes 12 κάψουλες

Τα ένζυμα είναι βιολογική καταλύτες που επιταχύνουν τις χημικές αντιδράσεις μεταξύ των μορίων .Σε συνδυασμό με ένα βιολογικό ενεργοποιητή Bacter..

3,19€
Easy Life EasyStart 100ml Out Of Stock

Easy Life EasyStart 100ml

Για να κάνετε το νερό κατάλληλο για τα ψάρια μας.EasyStart καθαρίσει το χλώριο γρήγορα και σταθεροποιηεί το νερό κατά την έναρξη ενός νέου γλυκού ..

3,89€

Dajana Pet Biofilter Tabs 50tabs

Δισκία για ξεκίνημα και υποστήριξη του βιολογικόυ φίλτρουΔισκία υψηλής ποιότητας με ξυρά βακτήρια και ενζίμες για ξεκίνημα και υποστήριξη του βιολ..

4,96€

SeaChem Stability ®

Το Stability ® γρήγορα και με ασφάλεια θα καθορίσει το βιολογικό φίλτρο ενυδρείο γλυκού νερού και θαλάσσιου συστήματος, εμποδίζοντας έτσι το  1 αιτία ..

5,01€

EHEIM bio CLEAN Παρασκεύασμα για το ξεκίνημα

Eheim Φρόντιση νερούΤο παρασκεύασμα είναι συπληρωματικό για τον τεχνικό εξοπλισμό του ενυδρείου σας. Το παρασκεύασμα δεν περιέχει περιττά πρόσθετα..

6,07€
Tetra Aqua Biocoryn Out Of Stock

Tetra Aqua Biocoryn

Βελτιώνει την ποιότητα του νερού και τη φθορά οργανικών ρύπων στο ενυδρείο. Περιέχει ένζυμα και βακτηρία που επιταχύνουν τη διάσπαση των υπολειμμάτων ..

6,37€

Aquili Bacterium E Plus

Βακτήριο E Plus έχει τα ίδια χαρακτηριστικά του βακτηρίου Ε (αποσύνθεση ΝΗ3 ΝΟ2 ΝΟ3), αλλά ταυτόχρονα είναι πραγματικά καινοτόμο επειδή είναι ο πρώτος..

6,83€

EHEIM Filter Starter για ενυδρεία γλυκού νερού

Eheim Filter Starter Φρόντιση νερού Το παρασκεύασμα είναι συπληρωματικό για τον τεχνικό εξοπλισμό του ενυδρείου σας. Το παρασκεύασμα δεν περιέχει ..

7,33€