Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Βελτιωτικά νερού

Βελτιωτικά νερού
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Dajana Pet Aloe gel

Dajana Pet Aloe gel Βοηθάει της βλεννογόνου των ψαριών, η οποία είναι το φυσικό προστατευτικό γράγμα των ψαριών. Διευκολύνει την επούλοση μικρών..

1,03€

Dajana Pet Chlor Stop

Το Dajana Pet Chlor Stop κάνει το νερό από την βρύση σε κατάλληλο για τγο ενυδρείο και τα ψάρια.  Χρησιμοποιήστε το για το ξεκίνημα του ενυδρείου, ..

1,03€

Dajana Pet Start Plus

Dajana Pet Start Plus  Απαραίτητο για νέα ενυδρεία, αλλά και με κάθε αλλαγή του νερού. Το START PLUS αφαιρεί το χλώριο και τα βλαβερά μεταλικά του νε..

1,03€

Dajana Pet Clear Aqua 100ml

Dajana Pet Clear Aqua Για καθαρό νερό. Ξεθολώνει το νερό από τις τροφές ή την κακή απόδοση του φίλτρου. Δοσολογία: 5ml/5 λίτρα νερού καθημερινά ..

1,95€

Aquili Water Conditioner για χελώνες 125ml

Aquili Water Conditioner για χελώνες   Αφαιρεί το χλώριο και τα μέταλλα από το καινούριο νερό στο ενυδρείο της χελώνας σας...

2,51€

Aquili Water Conditioner

Aquili Water Conditioner Aquili Water Conditioner είναι ένα παρασκεύασ το οποιο αμέσως μετά τη χρήση της, μετατρέπει το νερό της βρύσης σε κατάλληλ..

2,51€

Aquili Water Conditioner Red

Aquili Water Conditioner Red Aquili Water Conditioner είναι ένα παρασκεύασ το οποιο αμέσως μετά τη χρήση της, μετατρέπει το νερό της βρύσης σε κατά..

2,51€

Aquili Light Water

Aquili Light Water καθαρίζει το νερό του ενυδρείου με τη σύνδεση μικρών σωματιδίων και φωσφορικά στο ενυδρείο, το οποίο επιτρέπει του φίλτρου να τα απ..

2,82€
SeaChem Betta Basics™ -25%

SeaChem Betta Basics™

SeaChem Betta Basics™ SeaChem Betta Basics™ κάνει το νερό κατάλληλο για χρυσόψαρα, έστω και ναι είναι και μια μικρή γυάλα. SeaChem Gold Basics™ αφα..

3,85€ 2,89€