Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

pH και ειδικά πρόσθετα

pH και ειδικά πρόσθετα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Dajana Pet pH ACID Out Of Stock

Dajana Pet pH ACID

Δοσολογία: 5ml ανα 25 λίτρα νερούΧρήση: Μετρήστε το pH 2 ώρες μετά από την πρόθεση του παρασκεύασματος. Προσθέτετε μερικές μέρες μέχρι να φτάσετε ..

1,67€
Dajana Pet pH Basic 100ml Out Of Stock

Dajana Pet pH Basic 100ml

Βελτιωτικό νερούΑυξάνει το pH του νερού πάνω από 7.Δοσολογία: 5ml ανά 25 λίτρα νερούΧρήση: μετράτε το pH κάθε 2 ώρες και προσθέτετε από 1 ..

1,67€
Dajana Pet KH+ 100ml Out Of Stock

Dajana Pet KH+ 100ml

Dajana Pet KH+Βελτιωτικό νερούΤο προϊόν αυξάνει την σκληρότητα (και την αλκαλικότητα) του νερού στο ενυδρείο.Δοσολογία: 5ml ανα 50 λίτρα ν..

1,92€
Easy Life Catappa-X 100ml Out Of Stock

Easy Life Catappa-X 100ml

Ο Άνθρακας είναι απαραίτητως για την ανάπτυξη των φυτών"εασυκαρβο" είναι μια ισχυρή και αποτελεσματική πηγή άνθρακα για τα φυτά του ενυδρείου . Αυ..

3,69€
Aquili Minerals Ph/KH+ (ορυκτή σκόνη) Out Of Stock

Aquili Minerals Ph/KH+ (ορυκτή σκόνη)

KH αυξάνει την επίτευξη των κοινών αξιών του pH.5gr/100l - + 0,6 dKH..

3,79€
EHEIM pH/KH πρόσθετο Out Of Stock

EHEIM pH/KH πρόσθετο

Eheim pH/kH Φρόντιση νερού Το παρασκεύασμα είναι συπληρωματικό για τον τεχνικό εξοπλισμό του ενυδρείου σας. Το παρασκεύασμα δεν περιέχει περιττά π..

6,07€

Eheim TORF 1L

Το Torf επεκτείνεται στο νερό. Για αυτό το λόγο, ξεπλύντε πριν χρήση.Μην πλύνετε τις πέλλετ, αλλιώς θα χάσουν τις πολύτιμες ουσίες τις.Αλλάξτε..

10,77€

SeaChem Acid Buffer™

Χαμηλώνει το pH (5.0 - 8.0) και με τη χρήση του Alkaline Buffer το σταθεροποιεί. Ιδανικό για φυτεμένα ενυδρεία καθώς δεν περιέχει φωσφορικά. Μετατρέπε..

11,58€

SeaChem Alkaline Buffer ™

Αυξάνει το pH & το kH και με τη χρήση του Acid Buffer το σταθεροποιεί. Ιδανικό για φυτεμένα ενυδρεία καθώς δεν περιέχει φωσφορικά.  ..

11,58€