Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Απορρυπαντικά

Απορρυπαντικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Dajana Pet Prevent Out Of Stock

Dajana Pet Prevent

Dajana Pet Prevent είναι παρασκεύασμα απολύμανση του νερού στο ενυδρείο, ιδιαίτερα αν υπάρχουν καινούργια ψάρια ή χρισημοποιήτε ζωντανή ή κατεψυγμένες..

0,91€

Dajana Pet Acriflavin

Το απολυμαντικό δρα αξιόπιστα έναντι των μολύνσεων και μυκήτων. Μετά την χρίση, αλάξτε 50% από το νερό, πλύντε το φίλτρο και προσθέστε Dajana Star..

1,01€
Dajana Pet Formol Out Of Stock

Dajana Pet Formol

Ειδικό αντισηπτικό, ιδανικό για την καταπολέμηση των λοιμώξεων απο παρασιτώσεις του δέρματος, και ιδιαίτερα δραστικό εναντίον των influsorians - trich..

1,01€

Dajana Pet Malachite Green

Dajana Pet Malachite greenΕιδικό παρασκεύασμα για την καταπολέμηση των παρασίτων του δέρματος των ψαριών (Ichtyophthirius multifiliis, chilodonell..

1,01€
Dajana Pet Methylen Blue Out Of Stock

Dajana Pet Methylen Blue

Dajana Pet Methylen blue Ειδικό παρασκεύασμα με απολυμαντική-οξειδωτική δράση. Απομακρύνει τη μούχλα, και θεραπεύει απο λοιμώξεις οφειλόμενες σε π..

1,01€
Dajana Pet Molucid 20 ml Out Of Stock

Dajana Pet Molucid 20 ml

Dajana Pet MolucidΕιδικό σαλιγκαροκτόνο παρασκεύασμα για τον περιορισμό του πληθυσμού των ανεπιθύμητων σαλιγκαριών στο ενυδρείο.Δοσολογία: 5ml..

1,01€
Dajana Pet Oidimol Out Of Stock

Dajana Pet Oidimol

Dajana Pet OidimolΕιδικό αντισηπτικό διάλυμα, ιδιαίτερα δραστικό εναντίον του παρασίτου Amyloodinium piluaris, που προσβάλει το δέρμα των ψαριών, ..

1,01€

Dajana Pet FMC

Δοσολογία: 1-1.1ml/10L νερούΧρήση:- Πριν την θεραπεία αλλάξτε 1/2-1/3 νερό - Αφαιρέστε τα υλικά από το φίλτρο - Προσθέστε την δόση από το πα..

1,26€
Dajana Pet Bioicht 100ml Out Of Stock

Dajana Pet Bioicht 100ml

Παρασκεύασμα για θεραπεία τροπικών ψαριώνΑποτελεσματική θεραπεία ενάντια ichthyophthirius multifilis.Δοσολογία: 5ml ανά 25L νερούΧρήση: εφ..

2,12€

Tropical Ichtio για την υγεία των ψαριών

ICHTIO - Φαρμακο, κατάλληλο για ενυδρείο γλυκού νερού. Ιδιαίτερα χρήσιμο για τα ενυδρεία όπου εμφανίστηκε ο ιχθυοφθίριος multifiliis στα ψάρια με άσπρ..

2,73€