Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Παρασκευάσματα ασθενειών και παρασίτων

Παρασκευάσματα ασθενειών και παρασίτων
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Dajana Pet Acriflavin

Το απολυμαντικό δρα αξιόπιστα έναντι των μολύνσεων και μυκήτων.  Μετά την χρίση, αλάξτε 50% από το νερό, πλύντε το φίλτρο και προσθέστε Dajana Star..

1,03€

Dajana Pet Malachite Green

Dajana Pet Malachite green Ειδικό παρασκεύασμα για την καταπολέμηση των παρασίτων του δέρματος των ψαριών (Ichtyophthirius multifiliis, chilodonell..

1,03€

Dajana Pet Methylen Blue

Dajana Pet Methylen blue  Ειδικό παρασκεύασμα με απολυμαντική-οξειδωτική δράση. Απομακρύνει τη μούχλα, και θεραπεύει απο λοιμώξεις οφειλόμενες σε π..

1,03€

Dajana Pet FMC

Δοσολογία: 1-1.1ml/ 100 L νερού Χρήση: - Πριν την θεραπεία αλλάξτε 1/2-1/3 νερό - Αφαιρέστε τα υλικά από το φίλτρο - Προσθέστε την δόση από το..

1,28€

Tropical Ichtio για την υγεία των ψαριών

ICHTIO - Φαρμακο, κατάλληλο για ενυδρείο γλυκού νερού. Ιδιαίτερα χρήσιμο για τα ενυδρεία όπου εμφανίστηκε ο ιχθυοφθίριος multifiliis στα ψάρια με άσπρ..

2,77€

Easy Life Blue Exit 250ml

Καθαρό νερό χωρίς μπλε-πράσινα άλγη (κυανοβακτήρια) Easy Life Blue Exit είναι ένας νέος τρόπος για την καταπολέμηση των μπλε-πράσινων φύκιων.  Τ..

6,62€