Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Μικρo & μακρο στοιχεία

Μικρo & μακρο στοιχεία
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Aquili Multivitamin & Amino acids

Aquili Πολυβιταμίνες & Αμινοξέα Αυτό το βελτιωτικό νερου περιέχει βιταμίνες και αμινοξέα που είναι απαραίτητα για τη ζωή των ιχθύων , τα φυτά και τ..

2,51€

SeaChem Garlic Guard ™

GarlicGuard™ is an appetite/flavor enhancer for freshwater and saltwater fish. GarlicGuard™ will help renew the interest of poor or finicky eaters. Ga..

5,08€

SeaChem Reef Carbonate

Το Reef Carbonate είναι ένα πυκνό διάλυμα ανθρακικών και βιοκαρβονικών αλάτων ειδικά σχεδιασμένο να αναπληρώνει και να διατηρεί σε σταθερά επίπεδα την..

6,00€

SeaChem Stress Guard

To StressGuard προστατεύει την βλέννα των ψαριών, μειώνει το στρες και δεσμεύει την αμμωνία κατά την διάρκεια θεραπειών ή μεταφοράς ψαριών. Βοηθά στο ..

6,36€

SeaChem Nourish™

To Nourish είναι ένα μειγμα πρωτεΪνών, αμινοξέων και ιχνοστοιχείων σχεδιασμένο για να εμπλουτίζει το νερό με συστατικά που σε κανονικές συνθήκες απορρ..

6,62€

SeaChem Vitality

To Vitality είναι ένα μείγμα βιταμινών, αμινοξέων και ιχνοστοιχείων σχεδιασμένο για να εμπλουτίζει το νερό με συστατικά που σε κανονικές συνθήκες απορ..

6,62€

SeaChem Reef Advantage Magnesium

To Reef Advantage Magnesium είναι ένα πυκνό διάλυμα μαγνησίου και θειϊκών αλάτων κάταλληλο για χρήση σε όλα τα ενυδρεία θαλασσινού νερού. Η προτεινόμ..

8,11€

SeaChem Reef Advantage Strontium

To Reef Advantage Strontium διατηρεί τα επίπεδα του στρόντιου στο ενυδρείο σε συγκεντρώσεις όμοιες με αυτές που υπάρχουν στα φυσικά νερά του υφάλου. Τ..

8,11€

Dennerle All in One Elixier

  Η εύκολη φροντίδα για όλα τα ενυδρεία, ιδανική για αρχάριους με ενυδρείο των 54 λίτρων (60 cm) Με 12 προσεκτικά συντονισμένα ενεργά..

8,16€

SeaChem Reef Dip ™

To Reef Dip περιέχει ιωδίνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προληπτική αποπαρασίτωση ή την θεραπεία των κοραλλιών. Είναι αποτελεσματικό απέναντι ..

8,93€

SeaChem Reef Iodide™

Το Reef Iodide είναι ένα πυκνό διάλυμα ενός συμπλόκου ιωδίου που σταθεροποιεί την τιμή του ιωδίου σε συγκεντρώσεις παρόμοιες με τα φυσικά οικοσυστήματ..

9,34€

SeaChem Reef Complete

Το Reef Complete είναι ένα μείγμα ιοντισμένου ασβεστίου σχεδιασμένο για διατηρεί τα επίπεδα του ασβεστίου σε συγκεντρώσεις όμοιες με αυτές που έχουν κ..

9,39€

SeaChem Reef Buffer

Tο Reef Buffer αυξάνει την ανθρακική σκληρότητα, και ετσι βοηθά στην άνοδο και σταθεροποίηση της τιμής του pH στο 8.3, μια τιμή ιδιανική για όλα τα θα..

9,49€

SeaChem Reef Builder™

Το Reef Builder αυξάνει την ανθρακική σκληρότητα χωρίς όμως να έχει μια άμεση επίδραση στην τιμή του pH του ενυδρείου, αν και με μακροχρόνια χρήση έχε..

9,49€