Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Παρασκευάσματα ασθενειών και παρασίτων

Παρασκευάσματα ασθενειών και παρασίτων
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Easy Life Voogle 250ml

Η καλύτερη αφομοίωση του προϊόντος από τα ψάρια γίνεται όταν τα φώτα είναι ανοιχτα και τα ψάρια πιο ενεργά. Δοσολογία για άρρωστα ψάρια: 10 ml για ..

7,44€

SeaChem AquaZole

To AquaZole είναι ένα φάρμακο για χρήση στο γλυκό και στο θαλασσινό ενυδρείο. Χρησιμεύει στην αντιμετώπιση παρασίτων...

7,59€

SeaChem Cupramine ™

To Cupramine είναι αποτελεσματικό ενάντια σε εξωπαράσιτα όπως το Oodinium, το Ick και στο γλυκό αλλά και στο θαλασσινό ενυδρείο. Αφαιρέστε όλα τα ασπό..

8,05€

SeaChem KanaPlex™

To Kanaplex είναι φάρμακο με βάση την καναμυκίνη για χρήσησε ενυδρεία γλυκού και θαλασσινού νερού. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση μυκητιάσεων ή ..

9,70€

SeaChem Focus™

To Focus είναι ένα αντιβακτηριακό προϊόν που ενισχύει την δράση των φαρμάκων και αντιμετωπίζει τις εσωτερικές λοιμώξεις. Χρησιμοποιείται σε γλυκό και ..

11,90€

SeaChem NeoPlex ™

To NeoPlex είναι ένα φάρμακο για χρήση στο γλυκό και στο θαλασσινό νερό και χρησιμοποιείται στην καταπολέμηση των εξωτερικών λοιμώξεων...

11,90€

SeaChem PolyGuard

Φάρμακο για ενυδρεία γλυκού και θαλασσινού νερού. Λειτουργεί ενάντια σε βακτηριακές και παρασιτικές ασθένειες και μύκητες...

11,90€