Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Παρασκευάσματα θαλασσινού νερού

Παρασκευάσματα θαλασσινού νερού
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Aquili Multivitamin & Amino acids

Aquili Πολυβιταμίνες & Αμινοξέα Αυτό το βελτιωτικό νερου περιέχει βιταμίνες και αμινοξέα που είναι απαραίτητα για τη ζωή των ιχθύων , τα φυτά και τ..

2,51€

Aquili Bacterium E

Βακτήριο E - 12 κάψουλες • Παρέχει γρήγορη ενεργοποίηση του βιολογικού φίλτρου • ενεργοποιεί και επιταχύνει την διάσπαση των ενώσεων αζώτου - αμμω..

3,08€

Aquili Enzymes 12 κάψουλες

Τα ένζυμα είναι βιολογική καταλύτες που επιταχύνουν τις χημικές αντιδράσεις μεταξύ των μορίων . Σε συνδυασμό με ένα βιολογικό ενεργοποιητή Bacter..

3,23€

Easy Life Catappa-X 100ml

Ο Άνθρακας είναι απαραίτητως για την ανάπτυξη των φυτών "εασυκαρβο" είναι μια ισχυρή και αποτελεσματική πηγή άνθρακα για τα φυτά του ενυδρείου . Αυ..

3,74€

EHEIM Water Conditioner

Με την καινούργια σειρά προϊόντων, η Eheim σας προσφέρει συμπλήρωμα του τεχνικο εξοπλισμού για υγιεινό νερό. Αφαιρεί τα μέταλλα και το χλώριο από τ..

3,74€

Aquili Minerals Ph/KH+ (ορυκτή σκόνη)

KH αυξάνει την επίτευξη των κοινών αξιών του pH. 5gr/100l - + 0,6 dKH..

3,85€

Easy Life EasyStart 100ml

Για να κάνετε το νερό κατάλληλο για τα ψάρια μας. EasyStart καθαρίσει το χλώριο γρήγορα και σταθεροποιηεί το νερό κατά την έναρξη ενός νέου γλυκού ..

3,95€

SeaChem Garlic Guard ™

GarlicGuard™ is an appetite/flavor enhancer for freshwater and saltwater fish. GarlicGuard™ will help renew the interest of poor or finicky eaters. Ga..

5,08€

SeaChem Prime™

Χρησιμοποιήστε 1 καπάκι (5 ml) για κάθε 200 L του νέου νερού. Αυτό αφαιρεί περίπου 1mg /L αμμωνίας, 4 mg/L χλωραμίνης, ή 5 mg/L χλωρίου. Για μικρότερε..

5,08€

SeaChem Stability ®

Το Stability ® γρήγορα και με ασφάλεια θα καθορίσει το βιολογικό φίλτρο ενυδρείο γλυκού νερού και θαλάσσιου συστήματος, εμποδίζοντας έτσι το  1 αιτία ..

5,08€