Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Βελτωτικά νερού

Βελτωτικά νερού
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Aquili Water Conditioner για λίμνες

Βελτιωτικό νερού σε πισίνες και λίμνες, ειδικά για χαμηλή θερμοκρασία. Ενεργεί εμέσως και κάνει το νερο από την βρύση κατάλληλο για τα ψάρια.    ..

4,57€

Dajana Pet Biofilter Tabs 50tabs

Δισκία για ξεκίνημα και υποστήριξη του βιολογικόυ φίλτρου Δισκία υψηλής ποιότητας με ξυρά βακτήρια και ενζίμες για ξεκίνημα και υποστήριξη του βιολ..

5,03€

TROPICAL BACTOSAN POND

TROPICAL BACTOSAN POND is intended for eliminating the cloudiness in pond water caused for example by poor filtration or overfeeding of fish. Cloudine..

6,77€

Tropical Esklarin Pond

ESKLARIN POND conditioning of water in garden ponds. Preparation for conditioning of water in garden ponds, especially recommended for new ponds and t..

6,77€

EHEIM POND BASE

Καθαρίζει την λίμνη από το χλώριο και εξουδετερώνει τα βαρέα μέταλλα. Προσθέτει βιταμίνη Β1. Δημιουργεί το φυσικό περιβάλλον για τα ψάρια λίμνης. Δ..

7,80€

EHEIM POND SAVE

Σταθεροποιεί το pH και το kH στην λίμνη. Προσθέτει βιταμίνες και μικροστοιχεία. Δοσολογία: 50ml ανά 500 λίτρα.  ..

7,80€

EHEIM POND BIND

Βασική θρεπτική ουσία για τα άλγη είναι τα φωσφορικά άλατα. To Bind μειώνει σημαντικά τα επίπεδά τους στη λίμνη, βελτιώνει την ποιότητα του νερού και ..

8,67€

EHEIM pond bioCLEAR

Το EHEIM pond bioCLEAR είναι ένα παρασκεύασμα για την απομάκρυνση των βιολογικών ρύπων στη λίμνη του κήπου, τα οποία αποσυντίθενται γρήγορα. Έτσι, το ..

9,70€

Dajana Pet Pond Natural Balance 500ml

Βοηθά στη διατήρηση ενός περιβάλλοντος στη λίμνη του κήπου σας ιδανικό για τη ζωή των ψαριών και των φυτών σας. Περιέχει σημαντική βιταμίνη Β1 και ενε..

11,29€

EHEIM λίμνη βακτήρια START

Το EHEIM λίμνη βακτήριαSTART έχει σχεδιαστεί για συστήματα φίλτρων λιμνών και είναι ένα ζωντανό βακτήριο για γρήγορη εκκίνηση του φίλτρου. Το EHEIM..

12,77€

EHEIM POND FADE

Το προϊόν έχει συνεχής δράση κατά των άλγων στις λίμνες. Ισχυρό και αποτελεσματικό κατά των επίμονων φύκιων. Καταστρέφει τις άλγες για 2-3 εβδομάδες ..

13,95€

EHEIM POND KICK

Φυσικά βακτήρια για το ξεκίνημα και υποστήριξη των λίμνων. Μειώνει τα επίπεδα των οργανικών. Δοσολογία: 2 καπάκια (60ml) για 1000 λίτρα κάθε 4 εβδο..

15,70€

EHEIM POND LOW

Καθαρίζει βιολογικά την λίμνη από την τροφή, φύλλα και βρωμιές.  Δοσολογία: 1 καπάκι (30ml) για 1000 λίτρα κάθε 4 εβδομάδες.  ..

17,44€

EHEIM pond bioCLEAN

Πλεονεκτήματα του EHEIM pool bioCLEAN καθαριστής λιμνών - αποτελούμενο από δύο συστατικά (ορυκτά και βιολογικά). να αναμιχθεί όπως απαιτείται ..

17,65€