Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Παρασκευάσματα λίμνων

Παρασκευάσματα λίμνων
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Aquili Water Conditioner για λίμνες

Βελτιωτικό νερού σε πισίνες και λίμνες, ειδικά για χαμηλή θερμοκρασία. Ενεργεί εμέσως και κάνει το νερο από την βρύση κατάλληλο για τα ψάρια.    ..

4,57€

Dajana Pet Biofilter Tabs 50tabs

Δισκία για ξεκίνημα και υποστήριξη του βιολογικόυ φίλτρου Δισκία υψηλής ποιότητας με ξυρά βακτήρια και ενζίμες για ξεκίνημα και υποστήριξη του βιολ..

5,03€

TROPICAL BACTOSAN POND

TROPICAL BACTOSAN POND is intended for eliminating the cloudiness in pond water caused for example by poor filtration or overfeeding of fish. Cloudine..

6,77€

Tropical CMF Pond- pond preparation

CMF POND pond preparation with a wide range of applications, which help fish fight dangerous pathogens such as bacteria, and fungi. It proves useful i..

6,77€

EHEIM POND BASE

Καθαρίζει την λίμνη από το χλώριο και εξουδετερώνει τα βαρέα μέταλλα. Προσθέτει βιταμίνη Β1. Δημιουργεί το φυσικό περιβάλλον για τα ψάρια λίμνης. Δ..

7,80€

EHEIM POND SAVE

Σταθεροποιεί το pH και το kH στην λίμνη. Προσθέτει βιταμίνες και μικροστοιχεία. Δοσολογία: 50ml ανά 500 λίτρα.  ..

7,80€

EHEIM POND BIND

Βασική θρεπτική ουσία για τα άλγη είναι τα φωσφορικά άλατα. To Bind μειώνει σημαντικά τα επίπεδά τους στη λίμνη, βελτιώνει την ποιότητα του νερού και ..

8,67€

EHEIM pond bioCLEAR

Το EHEIM pond bioCLEAR είναι ένα παρασκεύασμα για την απομάκρυνση των βιολογικών ρύπων στη λίμνη του κήπου, τα οποία αποσυντίθενται γρήγορα. Έτσι, το ..

9,70€

Dajana Pet POND Algae Stop 500ml

Το προϊόν αποτρέπει αποτελεσματικά την εμφάνιση και την ανάπτυξη όλων των ειδών φύκια με οικολογικό τρόπο. Τα εκχυλίσματα τύρφης και τα χουμικά οξέα, ..

10,26€

Dajana Pet Pond Natural Balance 500ml

Βοηθά στη διατήρηση ενός περιβάλλοντος στη λίμνη του κήπου σας ιδανικό για τη ζωή των ψαριών και των φυτών σας. Περιέχει σημαντική βιταμίνη Β1 και ενε..

11,29€

Dajana Pet POND Doctor 500ml

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία όλων των ειδών ψαριών σε μια λίμνη κήπων. Ένας κατάλληλος συνδυασμός αποτελεσματικών αντιπαρασίτων και αντιβα..

11,39€

EHEIM λίμνη βακτήρια START

Το EHEIM λίμνη βακτήριαSTART έχει σχεδιαστεί για συστήματα φίλτρων λιμνών και είναι ένα ζωντανό βακτήριο για γρήγορη εκκίνηση του φίλτρου. Το EHEIM..

12,77€