Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Παρασκευάσματα λίμνων

Παρασκευάσματα λίμνων
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Aquili Water Conditioner για λίμνες

Βελτιωτικό νερού σε πισίνες και λίμνες, ειδικά για χαμηλή θερμοκρασία. Ενεργεί εμέσως και κάνει το νερο από την βρύση κατάλληλο για τα ψάρια.   ..

4,50€

Dajana Pet Biofilter Tabs 50tabs

Δισκία για ξεκίνημα και υποστήριξη του βιολογικόυ φίλτρουΔισκία υψηλής ποιότητας με ξυρά βακτήρια και ενζίμες για ξεκίνημα και υποστήριξη του βιολ..

4,96€

EHEIM POND BASE

Καθαρίζει την λίμνη από το χλώριο και εξουδετερώνει τα βαρέα μέταλλα. Προσθέτει βιταμίνη Β1. Δημιουργεί το φυσικό περιβάλλον για τα ψάρια λίμνης.Δ..

7,69€

EHEIM POND SAVE

Σταθεροποιεί το pH και το kH στην λίμνη. Προσθέτει βιταμίνες και μικροστοιχεία.Δοσολογία: 50ml ανά 500 λίτρα. ..

7,69€
EHEIM POND BIND Out Of Stock

EHEIM POND BIND

Βασική θρεπτική ουσία για τα άλγη είναι τα φωσφορικά άλατα. To Bind μειώνει σημαντικά τα επίπεδά τους στη λίμνη, βελτιώνει την ποιότητα του νερού και ..

8,55€

Dajana Pet POND Algae Stop 500ml

Το παρασκεύασμα αφαιρεί τις άλγες στη λίμνη.Δοσολογία: 5ml ανα 100 λίτρα νερού ..

10,12€

Dajana Pet POND Doctor 500ml

Απορρυπαντικό λίμνηςΤο προϊόν απολυμαίνει το νερό και επιταχύνει την θεραπεία των μικρών πληγών στα ψάρια. Βοηθά στην αποκατάσταση της βλεννώδης μ..

11,23€

EHEIM POND FADE

Το προϊόν έχει συνεχής δράση κατά των άλγων στις λίμνες. Ισχυρό και αποτελεσματικό κατά των επίμονων φύκιων. Καταστρέφει τις άλγες για 2-3 εβδομάδες ..

13,76€
EHEIM POND STOP Out Of Stock

EHEIM POND STOP

Καθαρίζει τις άλγες. Πριν την θεραπεία, αφαιρέστε τον ενεργό άνθρακα και απενεργοποιήστε την UV λάμπα. Δοσολογία: 25ml ανά 1000 λίτρα. Αν είναι απ..

13,76€
EHEIM POND KICK Out Of Stock

EHEIM POND KICK

Φυσικά βακτήρια για το ξεκίνημα και υποστήριξη των λίμνων. Μειώνει τα επίπεδα των οργανικών.Δοσολογία: 2 καπάκια (60ml) για 1000 λίτρα κάθε 4 εβδο..

15,48€

EHEIM POND LOW

Καθαρίζει βιολογικά την λίμνη από την τροφή, φύλλα και βρωμιές. Δοσολογία: 1 καπάκι (30ml) για 1000 λίτρα κάθε 4 εβδομάδες. ..

17,20€