Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Παρασκευάσματα και δοκιμές

Παρασκευάσματα και δοκιμές
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Dajana Pet Prevent Out Of Stock

Dajana Pet Prevent

Dajana Pet Prevent είναι παρασκεύασμα απολύμανση του νερού στο ενυδρείο, ιδιαίτερα αν υπάρχουν καινούργια ψάρια ή χρισημοποιήτε ζωντανή ή κατεψυγμένες..

0,91€

Dajana Pet Acriflavin

Το απολυμαντικό δρα αξιόπιστα έναντι των μολύνσεων και μυκήτων. Μετά την χρίση, αλάξτε 50% από το νερό, πλύντε το φίλτρο και προσθέστε Dajana Star..

1,01€

Dajana Pet Algicid

Παρασκεύασμα, το οποίο αναστέλλει την εμφάνιση αλγών στο ενυδρείο. Είναι καλά να θεραπεύονται ενυδρεία με πολύ έντονο ή ανεπαρκο φωτισμό, επίσης και ε..

1,01€

Dajana Pet Aloe gel

Dajana Pet Aloe gelΒοηθάει της βλεννογόνου των ψαριών, η οποία είναι το φυσικό προστατευτικό γράγμα των ψαριών.Διευκολύνει την επούλοση μικρών..

1,01€
Dajana Pet Biofilter Out Of Stock

Dajana Pet Biofilter

Βιοφίλτρο Το BIOFILTER περιέχει ζωντανά βακτήρια που χρησιμεύουν σαν βιολογικό φίλτρο, και ειδικά ένζυμα που είναι απαραίτητα για την ισορροπία του ο..

1,01€

Dajana Pet Chlor Stop

Το Dajana Pet Chlor Stop κάνει το νερό από την βρύση σε κατάλληλο για τγο ενυδρείο και τα ψάρια. Χρησιμοποιήστε το για το ξεκίνημα του ενυδρείου, ..

1,01€
Dajana Pet Formol Out Of Stock

Dajana Pet Formol

Ειδικό αντισηπτικό, ιδανικό για την καταπολέμηση των λοιμώξεων απο παρασιτώσεις του δέρματος, και ιδιαίτερα δραστικό εναντίον των influsorians - trich..

1,01€

Dajana Pet Malachite Green

Dajana Pet Malachite greenΕιδικό παρασκεύασμα για την καταπολέμηση των παρασίτων του δέρματος των ψαριών (Ichtyophthirius multifiliis, chilodonell..

1,01€
Dajana Pet Methylen Blue Out Of Stock

Dajana Pet Methylen Blue

Dajana Pet Methylen blue Ειδικό παρασκεύασμα με απολυμαντική-οξειδωτική δράση. Απομακρύνει τη μούχλα, και θεραπεύει απο λοιμώξεις οφειλόμενες σε π..

1,01€
Dajana Pet Molucid 20 ml Out Of Stock

Dajana Pet Molucid 20 ml

Dajana Pet MolucidΕιδικό σαλιγκαροκτόνο παρασκεύασμα για τον περιορισμό του πληθυσμού των ανεπιθύμητων σαλιγκαριών στο ενυδρείο.Δοσολογία: 5ml..

1,01€
Dajana Pet Oidimol Out Of Stock

Dajana Pet Oidimol

Dajana Pet OidimolΕιδικό αντισηπτικό διάλυμα, ιδιαίτερα δραστικό εναντίον του παρασίτου Amyloodinium piluaris, που προσβάλει το δέρμα των ψαριών, ..

1,01€

Dajana Pet Start Plus

Dajana Pet Start Plus  Απαραίτητο για νέα ενυδρεία, αλλά και με κάθε αλλαγή του νερού. Το START PLUS αφαιρεί το χλώριο και τα βλαβερά μεταλικά του νε..

1,01€

Dajana Pet FMC

Δοσολογία: 1-1.1ml/10L νερούΧρήση:- Πριν την θεραπεία αλλάξτε 1/2-1/3 νερό - Αφαιρέστε τα υλικά από το φίλτρο - Προσθέστε την δόση από το πα..

1,26€
Dajana Pet  Crystal Water 2 x 20gr Out Of Stock

Dajana Pet Crystal Water 2 x 20gr

Dajana Pet Crystal water για καθαρό νερόΥλικό φίλτρου με δραστηριότητα 1 μήμα. Αφαιρεί την κακή μυρωδιά. Βελτιώνει την υγεία των ψαριών. Καταπιέζε..

1,67€