Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Φροντίδα φυτών

Φροντίδα φυτών
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Dajana Pet Proflor

Dajana Pet Proflor Υγρό λίπασμα για γυτά. Βοηθάει την ανάπτυξη των φυτών.  Περιέχει Mg, P, Fe, Bo, K, Mo, Co Δοσολογία: 10ml ανά 50 λίτρα ..

1,74€

Aquili Liquid Fertilizer - υγρό λίπασμα

Περιέχει:  1. Κύρια Στοιχεία Διατροφής 2. Μικροστοιχεία 3. Διεγερτικά για φυσική ανάπτυξη 4. Ιώδιο 5. ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ  · Υγρό λίπασμα που ..

2,51€

SeaChem Flourish Trace™

Το Flourish Trace προσφέρει στο ενυδρείο μια ευρεία γκάμα ιχνοστοιχείων που είναι απαραίτητα για την σωστή υγεία και ανάπτυξη των φυτών. Τα ιχνοστοιχε..

4,51€

Dajana Pet Bottom tabs 100ml/60 τεμ

Τρόφημα για όλων των ψαριών που μένουν στο πάτο του ενυδρείου Περιεχόμενο: ιχθυάλευρα, δημητριακά, λαχανικών συμπυκνώματα πρωτεϊνών, αποξηραμένη μα..

4,72€

Dajana Pet Plant tablets 100ml./50 tab.

Dajana Pet Plant tabs Λίπασμα για φυτά σε δισκία. Δοσολογία: 1 δισκίο ανα 25 λίτρα 2 φορές του μήνα Να διατηρείται σε δροσερό μέρος! Κατασ..

4,72€

SeaChem Flourish™

To Flourish είναι ένα ολοκληρωμένο συμπληρωμα στοιχείων για ενυδρεία γλυκού νερού. Περιέχει μια πλούσια γκάμα συστατικών και ιχνοστοιχείων, όπως ασβέσ..

4,77€

SeaChem Flourish Excel™

To Flourish Excel είναι μια πηγή υγρού οργανικού άνθρακα. Όλα τα φυτά απαιτούν μια πηγή άνθρακα, και το Excel μπορεί να ενισχύσει τα χαμηλά επίπεδα το..

5,28€

SeaChem Flourish Iron™

Το Flourish Iron είναι ένα πυκνό διάλυμα δισθενούς σιδήρου και αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα για όσα φυτά έχουν δείξει σημάδια αβιταμίνωσης ή ταλαιπωρία..

5,28€