Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Λιπάσματα

Λιπάσματα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Dajana Pet Proflor

Dajana Pet ProflorΥγρό λίπασμα για γυτά.Βοηθάει την ανάπτυξη των φυτών. Περιέχει Mg, P, Fe, Bo, K, Mo, CoΔοσολογία: 10ml ανά 50 λίτρα ..

1,72€
Aquili Liquid Fertilizer - υγρό λίπασμα Out Of Stock

Aquili Liquid Fertilizer - υγρό λίπασμα

Περιέχει: 1. Κύρια Στοιχεία Διατροφής2. Μικροστοιχεία3. Διεγερτικά για φυσική ανάπτυξη4. Ιώδιο5. ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ · Υγρό λίπασμα που ..

2,48€
Tetra Plant InitialSticks 375ml/300gr Out Of Stock

Tetra Plant InitialSticks 375ml/300gr

Λίπασμα για την τροφή των φυτών. Δημιουργεί υψηλή περιεκτικότητα των τροφίμων. Περιέχει: χούμο, οργανικά σύμπλοκα του σιδήρου, ανόργανα θρεπτικά συστα..

2,78€

SeaChem Flourish Trace™

Το Flourish Trace προσφέρει στο ενυδρείο μια ευρεία γκάμα ιχνοστοιχείων που είναι απαραίτητα για την σωστή υγεία και ανάπτυξη των φυτών. Τα ιχνοστοιχε..

4,45€
Dajana Pet Bottom tabs 100ml/60 τεμ Out Of Stock

Dajana Pet Bottom tabs 100ml/60 τεμ

Τρόφημα για όλων των ψαριών που μένουν στο πάτο του ενυδρείουΠεριεχόμενο: ιχθυάλευρα, δημητριακά, λαχανικών συμπυκνώματα πρωτεϊνών, αποξηραμένη μα..

4,65€

Dajana Pet Plant tablets 100ml./50 tab.

Dajana Pet Plant tabsΛίπασμα για φυτά σε δισκία.Δοσολογία: 1 δισκίο ανα 25 λίτρα 2 φορές του μήναΝα διατηρείται σε δροσερό μέρος!Κατασ..

4,65€

SeaChem Flourish™

To Flourish είναι ένα ολοκληρωμένο συμπληρωμα στοιχείων για ενυδρεία γλυκού νερού. Περιέχει μια πλούσια γκάμα συστατικών και ιχνοστοιχείων, όπως ασβέσ..

4,70€