Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.
Aquael VERSA GARDEN HYDROPONIC PLUS

Η AQUAEL εισάγει ένα ακόμα προϊόν καινοτομίας. Οι καινοτόμες μονάδες VERSA GARDEN χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία πράσινων τοίχων στις προσόψεις κτιρίων, φράχτες και άλλες κάθετες επιφάνειες στο σπίτι και στον κήπο σας. Τα δομοστοιχεία VERSA GARDEN μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους. Η διατήρηση αυτών των εξαιρετικών διακοσμήσεων απαιτεί λίγα μόνο λεπτά την ημέρα. 

Τα δομοστοιχεία VERSA GARDEN αποτελούνται από διασυνδεδεμένους δίσκους για γλάστρες. Κάθε δομοστοιχείο περιλαμβάνει τέσσερις συστοιχίες, και κάθε δίσκος χωράει μέχρι τρεις γλάστρες (συνολικά, η μονάδα διαθέτει δώδεκα τυπικές γλάστρες ύψους 90 mm και διάμετρο 120 mm). Η μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας τα παρε

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτού του προϊόντος είναι η ευκολία στη λειτουργία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίχνετε τακτικά νερό στο ανώτερο δίσκο. Το νερό ρέει κάτω από ένα δίκτυο σωλήνων και εξουδετερώνει εξίσου όλα τα φυτά σε ολόκληρο το δομοστοιχείο. Το πλεόνασμα του νερού συσσωρεύεται στο κατώτατο δίσκο. Οι δίσκοι είναι εξοπλισμένοι με κανάλια υπερχείλισης για να διατηρούν αυτόματα τη στάθμη του νερού και να αποτρέπουν την υπερχείλιση.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

Aquael VERSA GARDEN HYDROPONIC PLUS

  • Κατασκευαστής: AquaEL
  • Κωδικός Προϊόντος:
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 76,90€

Ετικέτες: Aquael, VERSA, GARDEN, HYDROPONIC, PLUS