Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Εξειδικευμένα φίλτρα

Εξειδικευμένα φίλτρα

Τα φίλτρα τύπου sump είναι εξειδικευμένα φίλτρα που χρειάζονται ειδική εγκατάσταση για να τοποθετηθούν και να δουλέψουν. Είναι δεύτερη γυάλα που τοποθετείται κάτω από το ενυδρείο και επικοινωνεί με αυτό μέσα από σωλήνες που περνάν από το βυθό του ενυδρείου. Τα sump έχουν το μεγαλύτερο όγκο από όλους τους τύπους φιλτραρίσματος και είναι τα πιο ισχυρά φίλτρα. Η συντήρησή τους είναι εύκολη αλλά πρέπει να γίνεται με προσοχή στη στάθμη νερού του sump και του ενυδρείου. Η τοποθέτησή τους γίνεται μόνο μέσα σε κατάλληλο έπιπλο ενυδρείου. Συνήθως τα sump γίνονται μαζί με το ενυδρείο, αλλιώς η εγκατάσταση ενός sump μετέπειτα μπορεί να γίνει από προβληματική έως αδύνατη. Χρησιμοποιούνται συνήθως σε μεγάλα και πολύ μεγάλα ενυδρεία.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Βιόφιλτρο βυθού

Βιοφίλτρο βυθου για ενυδρείο. Πλακάκια στρώσεων με συνολική επιφάνεια 30 x 50 εκ. Έρχεται πλήρης με σωλήνες και αεροπέτρες. Συνολικός αριθμός πλακιδίω..

8,16€

EHEIM Πρόφιλτρο

Το πρόφιλτρο της EHEIm καθαρίζει τα μηχανικά σωματίδια από το νερό πριν να φτάσει στο εξωτερικό φίλτρο. Εύκολο φίλτρο για χρήση και καθάρισμα. Κατάλλη..

11,90€

Πρόφιλτρο Sun Sun 603

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προφίλτρο τοποθετώντας το στην είσοδο για να καθαρίσετε το νερό από μηχανικά απόβλητα ή να το χρησιμοποιήσετε ως αντιδρ..

18,47€

JBL Top Clean II

Αφαιρεί αποτελεσματικά τη βρωμιά απο την επιφανεια και εμποδίζει την εμφάνιση βακτηριακού. Αυξάνει τα επίπεδα οξυγόνου στα ενυδρεία γλυκού και θαλασσι..

22,57€