Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

EasyLife

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Easy Life Voogle 250ml

Η καλύτερη αφομοίωση του προϊόντος από τα ψάρια γίνεται όταν τα φώτα είναι ανοιχτα και τα ψάρια πιο ενεργά. Δοσολογία για άρρωστα ψάρια: 10 ml για ..

7,44€

Easy Life 5in1 Test Strips

Οι αριθμοί μιλούν καλύτερα Για ιδανικό περιβάλλον σε ένα ενυδρείο είναι εξαιρετικά σημαντική η παρακολούθηση των παραμέτρων του νερού. Test Easy-Li..

14,98€

Easy Life AlgExit 250ml

Καθαρό νερό χωρίς άλγη (πράσινα φύκια) Η παρουσία των φυκιών σημαίνει ότι το νερό δεν είναι καλά ισορροποιημένο. Αιτία της ανισορρποίας στο ενυδφρε..

6,62€

Easy Life Anti-Spot 250ml

EasyLife Anti - Spot EasyLife Anti - Spot είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική ενάντια των μολύνσεως ( Ichthyophthirius Multifillis ), τρύπες στο κεφάλι ..

10,21€

Easy Life Blue Exit 250ml

Καθαρό νερό χωρίς μπλε-πράσινα άλγη (κυανοβακτήρια) Easy Life Blue Exit είναι ένας νέος τρόπος για την καταπολέμηση των μπλε-πράσινων φύκιων.  Τ..

6,62€

Easy Life Calcium 500ml

Το ασβέστιο είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη των κοραλλιών Η βέλτιστη συγκέντρωση του ασβεστίου στο θαλάσσιο ενυδρείο είναι 410-450 mg ανά λίτρο (..

10,93€

Easy Life Catappa-X 100ml

Ο Άνθρακας είναι απαραίτητως για την ανάπτυξη των φυτών "εασυκαρβο" είναι μια ισχυρή και αποτελεσματική πηγή άνθρακα για τα φυτά του ενυδρείου . Αυ..

3,74€

Easy Life EasyStart 100ml

Για να κάνετε το νερό κατάλληλο για τα ψάρια μας. EasyStart καθαρίσει το χλώριο γρήγορα και σταθεροποιηεί το νερό κατά την έναρξη ενός νέου γλυκού ..

3,95€