Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Dajana Pet

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Dajana Pet  Crystal Water 2 x 20gr Out Of Stock

Dajana Pet Crystal Water 2 x 20gr

Dajana Pet Crystal water για καθαρό νερόΥλικό φίλτρου με δραστηριότητα 1 μήμα. Αφαιρεί την κακή μυρωδιά. Βελτιώνει την υγεία των ψαριών. Καταπιέζε..

1,67€

Dajana Pet Acriflavin

Το απολυμαντικό δρα αξιόπιστα έναντι των μολύνσεων και μυκήτων. Μετά την χρίση, αλάξτε 50% από το νερό, πλύντε το φίλτρο και προσθέστε Dajana Star..

1,01€

Dajana Pet Algicid

Παρασκεύασμα, το οποίο αναστέλλει την εμφάνιση αλγών στο ενυδρείο. Είναι καλά να θεραπεύονται ενυδρεία με πολύ έντονο ή ανεπαρκο φωτισμό, επίσης και ε..

1,01€

Dajana Pet Aloe gel

Dajana Pet Aloe gelΒοηθάει της βλεννογόνου των ψαριών, η οποία είναι το φυσικό προστατευτικό γράγμα των ψαριών.Διευκολύνει την επούλοση μικρών..

1,01€
Dajana Pet Artemia flakes Out Of Stock

Dajana Pet Artemia flakes

ArtemiaΣυμπληρωματικό τρόφιμα από νιφάδες για όλα τα τροπικά ψάρια.Δεν μολύνουν το νερό.Περιέχει Artemia (min 50%),  δημητριακά, φυτικές σ..

1,97€
Dajana Pet Artemia Hobby Out Of Stock

Dajana Pet Artemia Hobby

Μείγμα των αυγών Artemia salina και ειδικό αλάτι για εύκολη χρήση. Μετά την εκκόλαψη μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα για διατροφή των νεογέννητ..

3,74€
Dajana Pet Artemia Profi Out Of Stock

Dajana Pet Artemia Profi

Βιολογική τροφή από αυγά ΑρτέμιαςΜετά την εκκόλαψη μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα για την διατροφή νυμφών και νεογέννητων...

6,37€
Dajana Pet Biofilter Out Of Stock

Dajana Pet Biofilter

Βιοφίλτρο Το BIOFILTER περιέχει ζωντανά βακτήρια που χρησιμεύουν σαν βιολογικό φίλτρο, και ειδικά ένζυμα που είναι απαραίτητα για την ισορροπία του ο..

1,01€
Dajana Pet Bottom tabs 100ml/60 τεμ Out Of Stock

Dajana Pet Bottom tabs 100ml/60 τεμ

Τρόφημα για όλων των ψαριών που μένουν στο πάτο του ενυδρείουΠεριεχόμενο: ιχθυάλευρα, δημητριακά, λαχανικών συμπυκνώματα πρωτεϊνών, αποξηραμένη μα..

4,65€
Dajana pet Carasius Gold Out Of Stock

Dajana pet Carasius Gold

Συμπληρωμαική τροφή σε κόκκουςΤροφή για όλα τα είδη ψαριών, κατάλληλη για μικρά ενυδρεία και λίμνες. Περιέχει σπιρουλίνα. Διατροφή: μερικές φο..

1,77€
Dajana Pet Carasius Immun 250ml Out Of Stock

Dajana Pet Carasius Immun 250ml

Τροφή σε κόκκους Carasius Immun Τροφή σε κόκκους για όλα τα είδη τροπικά ψάρια. Περιέχει σπιρουλίνα και βήτα-γλυκάνη, τα οποία είναι πολύ συμαντικ..

5,87€
Dajana Pet Cichlid Sticks Out Of Stock

Dajana Pet Cichlid Sticks

Dajana Pet Cichlid SticksΤροφή για μεσαίες και μεγάλες κιχλίδες για καθημερινή τροφή. Συστατικά: ψάρι, δημιτριακά, πρωτεΐνη, αποξηραμένη μ..

2,53€

Dajana Pet Clear Aqua 100ml

Dajana Pet Clear AquaΓια καθαρό νερό. Ξεθολώνει το νερό από τις τροφές ή την κακή απόδοση του φίλτρου.Δοσολογία: 5ml/5 λίτρα νερού καθημερινά ..

1,92€

Dajana Pet Colour

ColourColour - Τροφή για το φυσικό χρώμα όλων των ψαριών ενυδρείουΣυστατικά: ψάρι, ιχθυέλαιο, λεκιθίνη, αλεύρι σιταριού, φύκια, ξηραμένη μαγιά..

0,66€
Dajana Pet Cray Fish 100ml Out Of Stock

Dajana Pet Cray Fish 100ml

Dajana Pet CrayfishΠλήρης τροφή για καβούρια.Συστατικά: ψάρι, ασταξανθίνη, φυτική πρωτεΐνη, δημητριακά, αποξηραμένη μαγιά, ασπόνδυλα, φύκια, φ..

2,48€