Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Protein skimmers

Protein skimmers
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Protein skimmer RS-4002

Τα Protein skimmers αποτελούν την καρδιά του φιλτραρίσματος των θαλασσινών ενυδρείων. Αφαιρούν τις πρωτείνες που απελευθερώνονται διαρκώς στο νερό από..

12,31€

Skimmer Aqua Medic Miniflotor

Το Miniflotor είναι ένα μικρό αλλά ισχυρό εσωτερικό skimmer με αεραγωγούς. Χάρη στο ξύλινο διαχύτη, το skimmer παράγει πολύ λεπτές φυσαλίδες αέρα. ..

38,37€

Mini Skimmer Aqua Macro NS12

Skimmer Aqua Macro NS12 Κατάλληλο για ενυδρεία 80 – 120 λίτρα Διαστάσεις: 23 х 8 х 8 см Ισχύς: 8W Αποτελεσματικά αφαιρεί την οργανική ρύπα..

45,14€

Macro Aqua NS-12 NEW Hang-on Protein Skimmer

Αν ψάχνετε για ένα μινιμαλιστικό, προσιτό και αποτελεσματικό skimmer πρωτεΐνης, θα θελήσετε να δώσετε λίγη προσοχή στο πρωτεϊνικό skimmer του Macro Aq..

48,22€

Macro Aqua M-50 New hang-on Protein Skimmer

Αν ψάχνετε για ένα μινιμαλιστικό, προσιτό και αποτελεσματικό skimmer πρωτεΐνης, η λυση σας ειναι Macro Aqua M-50 Υψηλής ποιότητας πρωτεϊνικός skimm..

71,31€

Protein Skimmer Fluval Sea PS1

Το Skimmer προσφέρει απόλυτα καθαρό και φιλτραρισμένο νερό σε θαλασσηνα και ριφ ενυδρεία. Εύκολο στην εγκατάσταση και εξαιρετικά ήσυχο στην εργασία..

76,90€